Bitcoin hulp en verkoop

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
10-10-16
adverteerder
Rinke Hendriksen
type
aangeboden
adverteert sinds
12-05-2014
plaatsnaam
Utrecht
telefoon
0654993370
gezien
2 x
snelcode info
3579336

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bitcoin: u heeft er ongetwijfeld wel eens van gehoord en wellicht wilt u er meer over weten, of speelt u met het idee om zelf ook een (kleine) hoeveelheid bitcoins te kopen. Ik kan u hier bij helpen

Al ruim een half jaar ben ik betrokken bij Bitcoin. Het nieuws volg ik op de voet en zelf heb ik al meerdere malen bitcoin transacties gedaan.

De kennis die ik hierbij heb opgedaan deel ik graag, omdat ik heb gemerkt dat veel mensen Bitcoin interessant vinden, maar eigenlijk niet goed weten wat het is.

Ik bied mij aan om samen met u op een rustige, persoonlijke en vertrouwde manier een Bitcoin-tour te doen. Ik woon zelf in Utrecht, dus een locatie in de buurt is handig.

Als u vervolgens zelf ook bitcoins wilt kopen, dan kan ik daar alle hulp bij geven. Denk aan het aanmaken van een hot-wallet met de daarbij behorende beveiliging, encryptie en backup, het aanmaken van een cold-wallet,de aankoop van bitcoins en eventueel uw aanmelding bij een bitcoinhandelsbeurs.

Het is ook mogelijk om direct bij mij bitcoins te kopen.

Neem vrijblijvend contact met mij op per mail (rinkehendriksen@gmail.com), of per telefoon (06-54993370).

Deel deze advertentie met:
|