Japanse manicure workshop

prijs
€ 10
datum plaatsing
23-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Agnieszka Jaruszewska
type
gevraagd
adverteert sinds
21-02-2012
plaatsnaam
Wildervank
telefoon
06-22762547
gezien
2 x
snelcode info
1341735

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Japanse manicure!

Is een manicure die nagels niet alleen een natuurlijke glans geeft, maar ook voedt met natuurlijke ingrediënten welke in de pasta en poeder gebruikt wordt tijdens de behandeling.

De nagels worden ingesmeerd met een speciale groene slijppasta, die de microcirculatie stimuleert. Pasta vormt op het nagelbed een aanvulling op de tekortkomingen en het versterkt de nagel van binnenuit. Op dit voorbereidde oppervlak wordt een tweede laag aangebracht met behulp van het roze poeder en polijstmachine. Deze laag geeft de nagels een roze gloed en bescherming. Als laatste stap, wordt de nagel versterkt door massage met olijf.

Een week na de behandeling mag je de nagel verven, en na 2 weken herhalen we de hele procedure. De zijdeachtige glans zal 14 dagen aanhouden, dat is pas genieten. Na de japanse manicure behandeling zal een verhoogde groei van de nagel worden waargenomen. De platen niet langer gesplitst, verkruimelen en ongekende flexibiliteit toe nemen.

Deel deze advertentie met:
|