Design luchtbevochtiger PR-8201 voor een aangenaam klimaat!

prijs
€ 139
datum plaatsing
24-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr D Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
25-05-2011
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
5 x
snelcode info
1111075

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een gezond klimaat met de luchtbevochtiger PR-8201 nu verkrijgbaar voor een topprijs bij ionclean.nl.

Ook voor luchtbevochtiging bent u bij ons aan het juiste adres!!

De juiste luchtvochtigheid op iedere plek en elk moment
De PR 8201 is een state of the art-luchtbevochtiger. Door de innovatieve technologie in combinatie met een zeer gebruiksvriendelijke bediening is de PR 8201 in alle situatie toepasbaar waar de luchtvochtigheidsgraad ontoereikend is.

Droge lucht in huis:
De luchtvochtigheid in ieder interieur is van invloed op onze gezondheid. Te droge lucht kan er namelijk toe leiden dat uw slijmvliezen uitdrogen en het lichaam vocht verliest. Hierdoor ontstaan huidproblemen en is er een grotere kans op verkoudheid, hoofdpijn, droge ogen en vermoeidheid. Ook kunnen de longblaasjes minder zuurstof opnemen, waardoor er minder zuurstof in het bloed komt. Vooral in de winter is de lucht in huizen en kantoren te droog. Droge buitenlucht levert normaliter geen gezondheidsproblemen op.
Een te vochtig binnenklimaat kan door tal van maatregelen worden beïnvloed, zoals goed ventileren. Een te lage luchtvochtigheid dient met behulp van een luchtbevochtiger te worden gereguleerd.

Moderne vormgeving & gemakkelijk in gebruik:
De PR 8201 is een moderne luchtbevochtiger met een perfecte techniek en zeer veelzijdige mogelijkheden. De moderne vormgeving in combinatie met het LED-display geeft deze bevochtiger een exclusieve uitstraling. De PR 8201 is door de combinatie van functies in diverse ruimtes en situaties toepasbaar om de luchtvochtigheid naar een juist niveau te brengen. Op het display zijn de functies duidelijk weergegeven en kan het instrument met behulp van de tiptoetsen buitengewoon makkelijk worden ingesteld.

Met de PR 8201 kan het niveau van de gewenste luchtvochtigheid vooraf worden ingesteld. De machine stelt zich hier volautomatisch op in en gaat automatisch aan en uit om voldoende nevel te produceren om de vochtigheid in de atmosfeer op peil te houden.

Warme en koude vernevelaar:
Er kan bij de productie van nevel gekozen worden uit warme en koude nevel. In de winter met name is het aangenaam als er warme nevel wordt uitgeblazen. In de zomer heeft juist koude mist een verkoelend effect.
De PR 8201 heeft niet alleen een volautomatische functie maar kan ook met behulp van een timer worden ingesteld.
Handig is dat bij dit instrument tevens een afstandsbediening wordt geleverd.

Ionisator functie:
Een belangrijke meerwaarde van de PR 8201 is de ionisator-functie. Tijdens het gebruik produceert de luchtbevochtiger negatieve ionen, die zich in de atmosfeer aan positieve ionen hechten zodat deze uit de atmosfeer verdwijnen. Dit heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw interieur.

Regelbare vernevelaar & anti kalkfilter:
De PR 8201 is een praktische en handzame luchtbevochtiger. De vernevelaar is volledig regelbaar en draaibaar zodat deze in alle standen kan worden geplaatst. Dankzij het extra grote waterreservoir van zes liter, is er een capaciteit voor twee dagen.

In onderhoud is de PR 8201 al even gebruiksvriendelijk en praktisch. Zo is een kalkfilter ingebouwd in de machine, zodat kalkaanslag tot een minimum wordt beperkt. Ook het reguliere onderhoud beperkt zich tot het minimale.

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl.

Dhr. D. Schultink.

Voor meer info? Ga naar www.ionclean.nl of bestel telefonisch via 06-28968654.

Deel deze advertentie met:
|