PR-366 ionisator luchtreiniger zeer geschikt voor kleine ru…

prijs
€ 119
datum plaatsing
22-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr D Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
25-05-2011
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
4 x
snelcode info
1111096

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PR-366 geruisloze luchtreiniger met ionisator voor kleine ruimte
De PR-366 is een geruisloze, kostenbesparende luchtreiniger met ionisator voor de kleine ruimte. De PR-366 heeft een zeer effectief bereik tot maximaal 30M2. De PR-366 heeft twee standen (laag/hoog) en een schoonmaakindicator die precies aangeeft wanneer de luchtreiniger een schoonmaakbeurt nodig heeft. Met een verbruik van 12 watt is de PR-366 een energiezuinige oplossing.

Geen filters, geen ventilator.
De PR-366 werkt door middel van hoogspanning op het elektrostatisch filter wat een luchtstroming creëert. De ionisator zorgt voor negatieve ionen die bijdragen aan een prettig en zuiver leefklimaat. De PR-366 heeft geen filters en geen ventilator. Filters hoeft u dus niet te vervangen: u bespaart kosten. Geen ventilator betekent geen irritant gebrom en ruis op de achtergrond. De PR-366 is daarom uitermate geschikt voor de slaapkamer of op kantoor.

Zuivere lucht op kantoor en thuis.
Zuurstof, het is van levensbelang. Vooral negatieve zuurstofionen zijn belangrijk voor onze stofwisseling. Een tekort aan negatieve ionen leidt tot depressiviteit, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of een verlaagde psychische of fysieke weerstand. De PR-366 heeft een ionisator die negatieve ionen toevoegt aan de lucht in uw huiskamer, praktijkruimte of andere ruimtes. De lucht wordt zuiverder, schoner en prettiger, en de weerstand en het concentratievermogen nemen toe. Ook staat u met een vrolijker gemoed in het leven.

Veel kantoren zijn gevestigd aan drukke wegen en zitten ondanks de goede isolatie vol met fijnstof: minuscuul kleine zwarte deeltjes die rondzweven en die u inademt. De PR-366 vermindert op effectieve, geruisloze wijze de fijnstof uit de lucht. Hierdoor voelt u zich beter en verbetert u het leefklimaat in uw kantoor aanzienlijk. Het verschil is al binnen enkele uren merkbaar.

Verminder hooikoorts- en allergieklachten.
Dankzij het elektrostatische filter en de negatieve ionen technologie filtert de PR-366 allergenen, zoals huisstofmijt of hooimijt, stuifmeelpollen (hooikoorts), diverse bacteriën en andere micro-organismen uit de lucht. De PR-366 is zeer effectief in de strijd tegen hooikoorts en allergieën. Klachten zoals geïrriteerde ogen en moeheid verminderen aanmerkelijk. U bent beter uitgerust en heeft een hoger concentratievermogen.

Geurtjes verwijderen.
Dankzij de PR-366 verminderen niet alleen allergische klachten. De PR-366 neutraliseert ook geurtjes van huisdieren. U plaats de luchtreiniger bijvoorbeeld in uw ontvangsthal, huiskamer, kantoor, praktijkruimte of slaapkamer en u merkt het verschil al binnen enkele uren. Dankzij de geruisloze werking ondervindt ook uw huisdier geen hinder van het luchtzuiveringsproces.

Niet alleen vervelende luchtjes van huisdieren, ook stinkende sigarettenlucht is met de PR-366 verleden tijd. De PR-366 filtert geruisloos rooklucht binnen enkele minuten en zorgt ervoor dat uw ruimte schoon en fris blijft.

Functies PR-366 luchtreiniger
- Twee standen: laag / hoog
- Geruisloos
- Schoonmaakindicator
- Gemakkelijk te reinigingen filter
- Geen filters vervangen
- Energiezuinig

Effectieve luchtzuivering tegen vermindering van:
- Allergieën zoals hooikoorts
- Vogel fijnstof
- Dierengeurtjes
- Rookluchtjes

Inzetbaar in diverse ruimtes zoals:
- Woonkamer
- Vogelverblijf
- Slaapkamer
- Praktijkruimtes
- Kantoor
- Rookruimtes
- Ontvangstruimte
- Vergaderruimte

Op voorraad!

Voor meer informatie of om te bestellen ga naar www.ionclean.nl of bel 0628968654.

Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Deel deze advertentie met:
|