PR-178 UV-C Luchtreiniger met waterfilter filtert tot 25 m²

prijs
€ 139
datum plaatsing
19-02-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Esther Dambacher
type
aangeboden
adverteert sinds
10-10-2012
plaatsnaam
Blerick
telefoon
0777850617
gezien
1 x
snelcode info
1840150

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PR-178 UV-C reinigt en bevochtigt ter verbetering van de luchtkwaliteit
Kies voor de PR-178 UV-C water-luchtreiniger om de luchtzuiverheid van uw leefomgeving te verbeteren, terwijl u bovendien de luchtvochtigheid op peil houdt. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger biedt de optimale combinatie van verschillende luchtreinigingssystemen om uw wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de zuiverende werking van water in combinatie met een ionisator en fotokatalytisch filter met UV-C filtertechniek was de lucht in uw leefomgeving nog nooit zo schoon en zuiver. Nu voor het eerst ook voor middelgrote ruimtes (tot 25m2), bijvoorbeeld de woonkamer of het kantoor, beschikbaar.

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt op natuurlijke wijze
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt de lucht zoals de natuur zorgt voor een schone atmosfeer. Het water wordt door de luchtreiniger omhoog gepompt en verneveld in de luchtstroming, vergelijkbaar met een uiterst lichte regenbui. Stofdeeltjes, fijnstof, pollen, allergenen en roetdeeltjes worden zo op natuurlijke wijze uit de lucht gezuiverd. Het fotokatalytisch filter zorgt in combinatie met de krachtige ultraviolette lamp voor het neutraliseren van micro-organismen, zoals bacteriën en virussen. De lucht is hierdoor niet alleen vochtiger, maar ook steriel. Een ionisator zorgt ten slotte voor de productie van negatieve ionen. Vooral negatieve zuurstofionen zijn belangrijk voor onze stofwisseling. Een tekort aan negatieve ionen leidt tot depressiviteit, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of een verlaagde psychische of fysieke weerstand. De negatieve ionen hechten zich bovendien aan stofdeeltjes, waardoor de stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen of worden gefilterd door de luchtreiniger. Het effect is een frisse, schone en vochtige lucht.

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger voorkomt een droge lucht
De aanbevolen relatieve luchtvochtigheid is 50 tot 60 procent, anders kan men last krijgen van uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte, droge hoest, schilferige huid, branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger helpt de optimale luchtvochtigheid te bereiken en gezondheidsproblemen te voorkomen. Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid binnenshuis dalen tot nog geen 30 procent. Enerzijds omdat koude lucht hoe dan ook minder vocht bevat (hoe kouder het is, hoe minder waterdamp er in de lucht zit), anderzijds door de centrale verwarming. Ook in de zomer is de luchtvochtigheid vaak ondermaats door het veelvuldige gebruik van airconditioning in woningen, kantoren en gebouwen. Luchtreinigers met ventilator veroorzaken eveneens een droge lucht omdat zij lucht laten circuleren. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger gebruikt waterdamp om de lucht tegelijkertijd te bevochtigen en te reinigen.

Rustgevende werking van living colors
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is voorzien van een schakering living colors die een ontspannen werking hebben. Mensen die erg gespannen zijn, ondervinden een geruststellende werking van het variërende licht. Bovendien zorgen de wisselende kleuren voor meer sfeer in huis.

Eenvoudig onderhoud
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is zeer eenvoudig in onderhoud. U hoeft geen filters te vervangen en slechts om de drie of vier dagen het vuile water te weg te gooien en het waterreservoir met schoon water aan te vullen. Let op! Om de levensduur van de water-luchtreiniger te vergroten raden wij u aan om onthard water te gebruiken om kalkaanslag zoveel mogelijk te vermijden. Met een maximaal verbruik van 24 watt is deze krachtige water-luchtreiniger absoluut een energiezuinige keuze.

Levertijd 1 werkdag

Esther Dambacher
Luchtreinigershops.nl
0777850617
0614527804

Deel deze advertentie met:
|