Ultrasone Luchtbevochtiger en aroma diffuser tot 35 m²

prijs
€ 59
datum plaatsing
29-12-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr. D. Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2013
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
1 x
snelcode info
2342538

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PR-107 ultrasone luchtbevochtiger en aromaverdamper met ionisator tot 35m2.

Tijdelijk met gratis PR-06 nachtlampje en luchtreiniger in 1, ter waarde van €14,95!

De PR-107 luchtbevochtiger met ionisator combineert de bevochtingsfunctie met het verspreiden van verfrissende en geneeskrachtige aroma's, zodat de kwaliteit van uw leef- en werkomgeving op optimale wijze wordt verbeterd. De luchtbevochtiger haalt bovendien positieve ionen uit de lucht en vervangt deze door negatieve ionen. Negatieve ionen zijn de vitaminen van de lucht en zorgen ervoor dat u zich fitter en energieker voelt.

Droge lucht veroorzaakt gezondheidsproblemen

De aanbevolen relatieve luchtvochtigheid is 50 tot 60 procent, anders kan men last krijgen van uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte, droge hoest, schilferige huid, branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. De PR-107 ultrasone luchtbevochtiger met ionisator helpt de optimale luchtvochtigheid te bereiken en gezondheidsproblemen te voorkomen.

Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid binnenshuis dalen tot nog geen 30 procent. Enerzijds omdat koude lucht hoe dan ook minder vocht bevat (hoe kouder het is, hoe minder waterdamp er in de lucht zit), anderzijds door de centrale verwarming.

Ook in de zomer is de luchtvochtigheid vaak ondermaats door het veelvuldige gebruik van airconditioning in woningen, kantoren en gebouwen. Luchtreinigers met ventilator veroorzaken eveneens een droge lucht omdat zij lucht laten circuleren. De PR-107 ultrasone luchtbevochtiger met ionisator brengt de relatieve luchtvochtigheid op het voor uw gezondheid juiste niveau.

Negatieve ionen zijn positief

De PR-107 luchtbevochtiger werkt met de ionisatietechniek om de lucht aan te vullen met negatieve ionen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een meerderheid aan positieve ionen en een gebrek aan negatieve ionen de gezondheid en het welbevinden van mensen, dieren en planten ondermijnen. Positieve ionen hebben een negatieve invloed op psychomotoriek (bewegingen die door emoties of hersenprikkelingen teweeg worden gebracht) en doen angst en ziektes als astma, bronchitis, hooikoorts en migraine toenemen. Negatieve ionen hebben hier juist een positief effect op. Negatieve ionen verlichten de symptomen van astma, migraine en bronchitis en verbeteren het subjectieve welzijn.

Geneeskrachtige aroma's

Het is een eeuwenoude wijsheid: essentiële oliën hebben geneeskrachtige eigenschappen. De kennis over vluchtige oliën verspreidde zich van China naar India, Perzië, Egypte en uiteindelijk naar Europa. De Romeinen maakten tijdens hun badbezoeken gebruik van deze aromatherapie. De PR-107 luchtbevochtiger met ionisator past deze wetenschap toe in een moderne en praktische uitvoering. Werden vroeger takken van jeneverbes, tijm of rozemarijn verbrand om de lucht te zuiveren, nu is daar de PR-107 om infecties als verkoudheid en griep te voorkomen. U voegt een aantal druppels etherische oliën toe aan het water en kiest de gewenste hoeveelheid ultrasone verneveling.

Diverse oliën hebben uiteenlopende toepassingen. Eucalyptus wordt veelvuldig gebruikt om ademhalingsproblemen te verlichten. Verstoringen van de slaap worden opgeheven door lavendel (voor volwassenen) en mandarijn (voor kinderen). Citronella en lemongrass hebben de bekende eigenschap insecten te verdrijven. Pepermunt, wierook en ceder verhelpen concentratieproblemen. Aromatische oliën zijn bovendien geschikt om vervelende geurtjes, zoals rook, te verdrijven. Keelpijn, spanningen, hoofdpijn en ademhalingsstoornissen kunnen door het verdampen van essences worden behandeld.

Geluidsarm en energiezuinig

De modern vormgeven PR-107 luchtbevochtiger met ionisator is met twee bedieningsknoppen zeer eenvoudig in gebruik. U kiest zelf de gewenste hoeveelheid beneveling. De PR-107 is bovendien nagenoeg geruisloos en energiezuinig (maximaal 30 Watt) in gebruik. Met een maximale verdampingscapaciteit van 300 milliliter per uur kan de PR-107 tien uur zijn werk doen. Dankzij de koude, ultrasone verneveling is deze luchtbevochtiger een absoluut veilige manier om de luchtvochtigheid op peil te houden.

Hoe krijg ik kalkvrij water om kalkaanslag te voorkomen?

Kook het water en laat het afkoelen
Gebruik een Brita water filter, bij ons te verkrijgen
Gebruik het restwater van een condensdroger
Voeg een antikalktablet toe aan het water

Om het apparaat kalkvrij te krijgen raden wij u aan om de PR-107 te vullen met azijn en deze een nacht te laten weken. Daarna de luchtbevochtiger spoelen met lauw water en voila de PR-107 luchtbevochtiger is weer klaar voor gebruik!

De PR-107 luchtbevochtiger met ionisator is te gebruiken tegen:

-Uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte
-Droge hoest
-Schilferige huid
-Branderige ogen
-Geïrriteerde luchtwegen
-Hoofdpijn
-Vermoeidheid
-Concentratieproblemen
-Spanningen
-Angsten
-Astma
-Bronchitis
-Hooikoorts
-Migraine
-Verkoudheid en griep
-Slaapproblemen
-Insecten
-Vieze geurtjes

De PR-107 luchtbevochtiger met ionisator is toepasbaar in:

-Huiskamer
-Slaapkamer
-Kinderkamer
-Kantoor
-Spreek- en wachtkamer
-Horeca
-Massagekamer
-Relaxruimte

Specificaties:

-Model: PR-107
-Oppervlakte: 35 m² / 85 m
-Voltage: < 35W
-Bevochtigingcapaciteit: 300 ml/u.
-Watercapaciteit: 3 l
-Negatieve ionenuitstoot: 1.000.000 cm³.
-2 jaar garantie.

Aromadiffuser
Dhr. D. Schultink
0628968654

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest