Lanaform luchtbevochtiger Lily speciaal voor de kinderkamer

prijs
€ 69
datum plaatsing
19-01-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr. D. Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2013
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
3 x
snelcode info
2342542

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Lanaform Lilly luchtbevochtiger met ionisator tot 30m2.

De Lanform Lilly luchtbevochtiger voor op de baby of kinderkamer tot 30m2 is een aanwinst in ieder interieur. Nu het weer kouder begint te worden, wordt er meer gestookt en ventileren de mensen minder. Hierdoor onstaat er een droge binnenlucht. Door deze droge binnenlucht is de kans dat uw kind lichamelijke kwaaltjes oploopt aanzienlijk hoger. Zo kan een te droge lucht uitdroging, vermoeidheid en lusteloosheid, keel en oogklachten veroorzaken. Met de Lilly luchtbevochtiger van Lanaform goedkoop behoort dit tot de verleden tijd. De Lilly luchtbevochtiger is echt voor kinderen ontworpen dat valt wel af te zien aan het leuke en kinderlijke ontwerp.

Een te lage luchtvochtigheid

Wanneer de luchtvochtigheid te laag is, dan kan dat voor allerlei problemen zorgen zoals ademhalingsproblemen en uitdroging. Met de Lanaform Lilly luchtbevochtiger tot 30m2 is dit verleden tijd en dit zal zeker bijdragen aan een positief welbevinden van uw kind. Ook is het beter voor de levensduur van de meubels op de kinderkamer om een constante juiste luchtvochtigheid te hebben. Dankzij het 3 liter water reservoir gaat de Lilly luchtbevochtiger 9 uur mee op koude stoom en slaat uit wanneer het reservoir leeg is. Echt heel veilig om te gebruiken op de kinderkamer.

Gedestileerd water

Wij raden u aan om de luchtbevochtiger te voorzien van gedestileerd (kalkvrij) water. Dit is beter voor uw zelf en uw naasten, de Lilly bevochtiger en u voorkomt kalkaanslag op uw meubels. U kunt het water zelf destileren door het van tevoren te koken en te laten afkoelen. U kunt ook gaan voor een waterfilter die bij ons verkrijgbaar is en een derde optie is dat u het destileerde water overal kunt kopen.

Negatieve ionen

De Lanaform Lilly luchtbevochtiger tot 30m2 is niet alleen effectief in de lucht bevochtigen, maar verspreid daarbij ook negatieve ionen de lucht in. Deze negatieve ionen klampen zich vast aan vervuilde deeltjes en maken deze onschadelijk. Hiermee is de Lanaform Lilly luchtbevochtiger een echte alleskunner... en zeker een meerwaarde bij uw kind op de kinderkamer.

Specificaties:
-3,5 liter
-Met aromaverspreider voor etherische oliën
-12 uur vernevelen met koude stoom
-Geschikt voor ruimtes tot 30m2
-Verbruik 250 ML per uur
-Verbuik stroom 45 Watt
-Frequentie 50 HZ
-Slaat automatisch uit
-Gebruiksvriendelijk
-Geluidsniveau + - 35 DB (onder vastgestelde norm)
-Afmetingen 25 x 25 x 37 cm
-Gewicht 1,5 KG
-Zeer duidelijke en uitgebreide handleiding ook in het NL uiteraard
-Garantie 2 jaar

Aromadiffuser
Dhr. D. Schultink
0628968654

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest