Speciaal voor op kinderkamer, Hello Kitty luchtbevochtiger

prijs
€ 85
datum plaatsing
02-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr. D. Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2013
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
1 x
snelcode info
2342554

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hello Kitty luchtbevochtiger voor op de kinderkamer.

Ook op de kinderkamer is het belangrijk dat de luchtvochtigheid op peil is. De juiste luchtvochtigheid ligt boven de 50% en is zeer goed voor het welbevinden van kinderen. De Hello Kitty luchtbevochtiger staat niet alleen leuk op de kinderkamer maar is ook zeer effectief om de ruimte snel van de juiste luchtvochtigheid te voorzien.

Een te lage luchtvochtigheid

Wanneer de luchtvochtigheid te laag is, dan kan dat voor allerlei problemen zorgen bij uw kind, zoals ademhalingsproblemen en uitdroging. Met de Hello Kitty luchtbevochtiger is dit verleden tijd en dit zal zeker bijdragen aan een positief welbevinden van uw kind. Dankzij het 1,8 liter water reservoir gaat de luchtbevochtiger ruim 8 uur mee en slaat uit wanneer het reservoir leeg is. De Hello Kitty luchtbevochtiger zit vol met de niewste snufjes om het zo veilig mogelijk te kunnen maken voor het gebruik in de kinderkamer.

Gedestileerd water

Wij raden u aan om de luchtbevochtiger te voorzien van gedestileerd (kalkvrij) water. Dit is beter voor uw kind , de bevochtiger en u voorkomt kalkaanslag op de meubels in de kinderkamer. U kunt het water zelf destileren door het van tevoren te koken en te laten afkoelen. U kunt ook gaan voor een waterfilter die bij ons verkrijgbaar is en een derde optie is dat u het destileerde water overal kunt kopen.

Specificaties:
-Reservoir inhoud 1,8 liter
-Verdampingsgraad 220 ML per uur
-Verspreidingsduur 8 uur
-Oppervlakte 25m2
-Spanning DC 24V
-Intensiteit 0.85A
-Vermogen 20 Watt
-Geluidsniveau + - 35 DB (onder vastgestelde norm)
-Afmetingen 23,5 x 19,5 x 31,5 cm
-Gewicht 1.30 KG
-Zeer duidelijke en uitgebreide handleiding ook in het NL uiteraard
-Garantie 2 jaar

Aromadiffuser
Dhr. D. Schultink
0628968654

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest