massage

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
19-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
marco
type
aangeboden
adverteert sinds
05-07-2011
plaatsnaam
Twello
telefoon
n.v.t.
gezien
3 x
snelcode info
1338803

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

De Wellness massage

Wellness massage is een rustgevende massage die zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning te weeg brengt. Tijdens een periode van minimaal één uur word je lichaam gemasseerd: schouders, nek,rug, hoofd, armen, handen, heupen, billen, benen en voeten. Je hoeft geen klachten te hebben om deze massage te ondergaan. Laat jezelf eens een keer lekker verwennen. De handen van de masseur zorgen er voor dat je even nergens meer aan denkt. Regelmatig een Wellness massage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.

Keuze uit 60 of 90 minuten.

Hotstone massage

De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden in een heater eerst verwarmd tot 45-50 graden, waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met een warme etherische olie en daarna de massage met de warme stenen.Er word gemasseerd met grote en kleine stenen. Deze behandeling combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde stenen met de heilzame werking van essentiële oliën.Gecombineerd met een ontspannende massage. Deze massage duurt een uur en is gericht op de gehele achterzijde van het
lichaam.

Voet reflex massage

Deze voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om evenutele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnenn worden vervoerd. Tevens worden de hormaan- en zenuwfuncties kwalicatief gezien beter. Tot slot moet er gezegd worden dat de voetreflexmassage absoluut geen geneesmiddel is. Het is slechts een therapie om pijnen (tijdelijk) te verlichten. Wel wordt het natuurlijke herstelvermogen van een persoon gestimuleerd.

Deel deze advertentie met:
|