Musicaltalenten gezocht in Waalwijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-10-16
adverteerder
D.T. van Hulten
type
gevraagd
adverteert sinds
25-09-2015
plaatsnaam
Waalwijk
telefoon
n.v.t.
gezien
2 x
snelcode info
5990230

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Musicaltalenten gezocht voor een nieuwe productie: Miss Saigon!

Start repetities: Dinsdag 3 november 2015.

De Musicalclass Volwassenen van het Kunstencentrum in Waalwijk zoekt per heden enthousiaste musicaltalenten om de productie Miss Saigon te gaan voorbereiden. Heb je al enige ervaring met zingen, dansen en acteren, dan geniet dat onze voorkeur, maar natuurtalenten zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.
Onder andere zoeken we enkele tenoren die de hoofdrol van Chris zouden kunnen zingen of de rol van John in deze musical. Daarnaast is er ook een prachtige rol voor een bariton weggelegd: the Engineer. De hoofdrol van Kim dient bezet te worden door een jeugdige belt-stem, en verder zijn er een aantal solo’s voor mezzo’s te verdelen. De koorstukken en ensembles zijn heel fraai en daar kunnen we met name zangers voor inzetten die capabel zijn of affiniteit hebben om ook iets met dans te doen. Dus meld je snel aan!
We zoeken zangers en zangeressen met een leeftijd tussen ongeveer 17 en 37 jaar oud. Ook studenten uit Tilburg en Den Bosch zijn van harte welkom. De repetitie locatie in Waalwijk ligt direct naast het centrale busstation.
De repetitie avond is wekelijks op dinsdag van 19.45 uur – 22.00 uur. De uitvoering zal plaatsvinden eind juni / begin juli 2016 (datum wordt z.s.m. in onderling overleg vastgesteld).

De Musicalclass wordt gegeven door Geertje Kuypers, die door de jaren heen al vele producties of hoogtepunten uit diverse producties op de planken heeft gebracht met jonge aankomende talenten in theaters hier in de regio. Zij doet de instudering van de nummers, de regie en is vocal coach. Daarnaast zijn er collega’s voor dans, toneel en muzikale begeleiding.
Je kunt je vanaf heden je opgeven voor deze Musicalclass Volwassenen (16+) via de website van Kunstencentrum Waalwijk. Daar zijn ook de kosten van deze cursus te vinden.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Geertje Kuypers tel. 06-42901089. Om je te leren kennen kan een auditie deel uitmaken van je aanmelding in het bijzonder wanneer je graag een solo ambieert.

Deel deze advertentie met:
|