Van de TV; SANI-POMP4-silenceeverb [#384]

prijs
€ 199
datum plaatsing
16-08-11
conditie
nieuw
adverteerder
Broyeur? Specialist
type
aangeboden
adverteert sinds
17-08-2011
plaatsnaam
Middelburg
telefoon
0031(0)118441690
gezien
257 x
snelcode info
950067

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Te koop:
BROYEURSPECIALIST is de ENIGE in NEDERLAND die een puur MADE in HOLLAND product fabriceert op het gebied van SANI-wc-BROYEURRTL5 : DE STILSTE SANI-wc-BROYEUR? TER WERELD

In het Televisieprogramma Lifetime Experience op RTL-5 is uitgebreid aandacht besteed aan het SANIDIGI ECO DUAL FLUSH broyeurtoilet.

Uitzending gemist ? Stuur ons een bericht en wij zenden u een kopie.


Superstil en een geweldig A-merk toestel welke normaal enkele honderden Euro's duurder is !

U kunt er desgewenst veel meer dan een toilet op aansluiten ( wat natuurlijk niet verplicht is )
Maar....wilt u ook een douche etc. aansluiten ? Dit model heeft de aansluiting vlak boven de vloer zodat voldoende afschot verzekerd is ! De beste prijs/kwaliteit verhouding welke verkrijgbaar is

SANI POMP?silence BROYEUR:
Door gebruik van geluidsarm akoestisch materiaal, een stillere motor en de vernieuwde montagepunten die geluidsoverdracht verhinderen, produceren onze Sani-WC-Broyeurs gemiddeld10 dBA minder dan de oude apparaten. Het geluid wordt hierdoor verminderd tot een sterkte tussen ongeveer 40 en 55 dBA, een en ander sterk afhankelijk van de omgeving alwaar de Sani-WC-Broyeur staat.

STORINGS-ONGEVOELIG EN SUPERSTIL:
De nieuwste SANI POMP4 . Een werkelijk onverwoestbare broyeur welke maar liefst 100 meter horizontaal en 5.5. meter verticaal weg kan pompen en dit superstil.

Dit toestel is werkelijk in bijna IEDERE SITUATIE inzetbaar, of het nu gebruikt wordt om alleen een toilet aan te sluiten of gebruikt wordt om er een heleboel zaken op aan te sluiten. Het maakt niet uit. De ingang die niet wordt gebruikt sluit hermetisch af. En wilt men de toiletingang niet gebruiken ? Zeg het ons en wij leveren GRATIS er een afsluitkap bij.

Twee ingangen aan weerszijden vlak boven de vloer zorgen er voor dat de afvoer van een douche in no-time wordt weggepompt als dat de wens is om er op aan te sluiten.

De afvoerdiameter is instelbaar in 22 , 28mm , 32mm en men kan vanaf de uitgang direct verlopen van 32 naar 40 mm als dit wenselijk mocht zijn. Ook de ingangsmaat voor het toilet is flexibel gemaakt tussen de 90 tot 110 mm zodat het zelfs mogelijk is om deze broyeur niet direct achter een toilet te plaatsen als daar de behoefte voor is.

Afmetingen van de kunststof kast: Breed: 41,8 cm , Diep: 21,0 cm , Hoog: 26,3 cm

Maar ook andere zaken kunnen op de nieuwe SANI POMP4 aangesloten worden: keuken, wastafel, douche en zelfs het condenswater van de etc. Kan met gemak 270 liter per minuut verwerken tot zelfs maximaal 40 graden ( douchewater is nooit heter dan 37-38 graden ) , Ook is het zelfs mogelijk om gedurende drie minuten zeer heet water van 90 graden weg te pompen. dus bijna altijd en overal inzetbaar.

De SANIPOMP-4 is uitgerust met een noodknop om bij calamiteiten het toilet en de broyeur met een druk op de knop leeg te kunnen toestel is tevens uitgerust met een overloopbeveiliging.

SLECHTS 199,= en dat is honderden Euro`s onder de normale verkoopprijs.

Alle aansluithulpstukken worden gratis meegeleverd


Bezorgkosten in Nederland zijn 16,=

Twee jaar volledige garantie.

Broyeurspecialist is in Nederland het grootste warenhuis op het gebied van broyeurs en levert alles direct uit voorraad zonder wachttijden.

Wij hebben ook vele modellen toiletten van "SANIBROYEUR" in verschillende prijsklassen ( zie foto 3 )Fabriek, Showroom en magazijnen geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Kantoor geopen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur (lunchpauze van 12.00 tot 12.30)


Broyeurspecialist VOF: Arnesteinweg 13 4338 PD Middelburg Tel 0118 441690 GEHELE DAG BEREIKBAAR.
Industrieterrein ARNESTEIN afslag 38 aan de A58
[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|