Romantisch cadeau

prijs
€ 17,50
datum plaatsing
07-02-15
conditie
nieuw
adverteerder
Relatielessen
type
aangeboden
adverteert sinds
29-04-2013
plaatsnaam
Weert / Nederweert
telefoon
06-55794703
gezien
15 x
snelcode info
4857959

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Overige > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:
DVD Workshop partnermassage “Romantic Touch”

De workshop partnermassage op dvd  is een heel mooi cadeau voor je relatie.
Door op het niveau van je hart (liefde) elkaar te masseren komen jullie in een diepere verbinding met elkaar en gaat de liefde nog meer stromen.

Willen jullie ook een nieuwe intimiteit in je relatie ontdekken? Bestel dan de dubbel-dvd en laat je meevoeren in het spel van aanraken…..zacht, liefdevol, romantisch en sensueel…..


INFO DVD ROMANTIC TOUCH:
Deze dubbel-dvd met een complete massageworkshop voor partners is een unieke manier om meer liefde en verbinding in je relatie te brengen.

Het unieke van deze dvd:
- Het is een educatie-dvd, professioneel opgezet en gefilmd maar zonder dat dit te koste gaat van de romantiek en sfeer.
- Er zijn twee dvd’s:  één dvd ‘vrouw wordt gemasseerd’ en één dvd ‘man wordt gemasseerd’.
- Geschikt voor alle relaties: man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man.
- Deze massage wordt niet op een massagetafel, maar op een zachte ondergrond, zoals een dekbed of matras, gegeven.
- Elke dvd bevat een duidelijke en gemakkelijk te volgen, complete romantische en sensuele lichaamsmassage van ± 70 minuten.
- De workshop is praktisch en gemakkelijk te volgen. Een voice-over leidt je tijdens het masseren door de hele massage, zonder de dvd steeds op pauze te hoeven zetten. 
- Behalve de voice-over is er ook een sfeervolle achtergrondmuziek hoorbaar
- Bij de keuze van de voice-over kan er gekozen worden voor de Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse taal of  alleen voor de achtergrondmuziek dus zonder voice-over.
- Deze workshop is vooral gericht op het versterken van liefde en verbinding in relaties en het ontspannen van lichaam en geest.

In deze romantische workshop partnermassage worden weinig massagetechnieken gebruikt maar staat vooral het voelen centraal. Met warme olie ga je heel zacht en liefdevol elk plekje van het lichaam van je partner opnieuw ontdekken en ervaren hoe het voelt om echt contact te maken. De massage wordt langzaam opgebouwd naar een sensuele massage waarbij geen enkel plekje van het lichaam wordt overgeslagen.
Deze workshop leert partners elkaar vanuit de liefde voor de partner een complete massage te geven, vernieuwt en versterkt de verbinding in relaties en laat de liefde tussen partners nog meer stromen.

Deze massage heeft al duizenden stellen geholpen om weer dichter bij elkaar te komen en is een geweldig geschenk voor je relatie ..... voor nu en voor de toekomst!

De prijs voor meer liefde in je relatie…….nu tijdelijk voor 29,95

ADVERTEERDER:
Naam: Relatielessen
Tel: 06-55794703

Deel deze advertentie met:
|