Aangeboden: Sint en 2 Pieten aan huis

prijs
€ 40
datum plaatsing
20-12-16
adverteerder
E. Noordam namens Westlan…
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2013
plaatsnaam
Westland / Hoek van Holland
telefoon
0612582309
gezien
6 x
snelcode info
3009578

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij hebben een aantal hulp Sinten en Pieten beschikbaar die in te huren zijn voor uw Sinterklaasviering.

Voor €40,- kunt u 2 Pieten en 1 Sint huren, dan komen zij een half uur lang bij u thuis om de kinderen te verrassen.

De hulp Sinten en Pieten zijn meerdere dagen actief, vanaf het weekend voor Sint Nicolaas t/m het weekend erna (29 en 30 november, 1 dec. en 5 t/m 8 december). Op doordeweekse dagen zijn ze beschikbaar vanaf 17.00.
Ons werkgebied is 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland (en in overleg misschien iets daarbuiten).

Wanneer u interesse heeft, kunt u contact opnemen met Eline Noordam (coördinator van deze actie) via elinenoordam@hotmail.com of telefoonnummer 06 - 12 58 23 09.

Wilt u bij het reserveren de volgende gegevens doorgeven:
- de datum en het dagdeel waarop u de Sint en Pieten wilt inhuren
- namen van de kinderen en hun sport/hobby's/interesses
- uw contact-en adresgegevens

Deze Sint en Pieten actie is onderdeel van een grote sponsoractie, het geld dat wij verdienen gaat naar een goed doel!

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep Westlandse jongeren die in de zomer van 2014 op werkvakantie gaat naar Kenia. We gaan daar naartoe om het project van Wim van den Burg te ondersteunen, omdat we vinden dat alle kinderen recht hebben op goed onderwijs en gezonde voeding.

De meeste Westlanders kennen hem al, en ook elders in Nederland kennen steeds meer mensen zijn naam en werk. In 2014 is Wim al 25 jaar actief in het district Mpeketoni, in het noordoosten van Kenia. In de afgelopen 24 jaar heeft hij samen met de bevolking vele goede resultaten kunnen bereiken; vele scholen zijn gebouwd en waterputten geslagen. De doelstellingen liggen op het gebied van verbeteren van onderwijs, gezondheidszorg, landbouw en de leefomstandigheden en de economie van de arme bevolking. Het project is erkend door zowel het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking als de Keniaanse regering.

In de zomer van 2014, wanneer het project 25 jaar bestaat, wordt er door Wim, in samenwerking met enkele kerken in 's-Gravenzande, een werkvakantie georganiseerd naar dit afgelegen gebied. Met een groep jongeren gaan we de handen uit de mouwen steken en meehelpen met de bouw van een basisschool.
Tot aan juli 2014 zullen wij allerlei acties organiseren om geld in te zamelen voor de reis en de diverse projecten die in Kenia worden uitgevoerd door Wim van den Burg en zijn Keniaanse medewerkers.

Voor meer info over onze acties, de reis en uiteraard het werk van Wim van den Burg kunt u onze website bezoeken (zie westland4kenia).

Deel deze advertentie met:
|