Westlands Kunstenaarscollectief WIT

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
01-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Arnold Beugelsdijk
type
aangeboden
adverteert sinds
28-03-2009
plaatsnaam
Westland / Hoek van Holland
telefoon
06 417 202 76
gezien
18 x
snelcode info
558376

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

HET COLLECTIEF
WIT is het kunstenaarscollectief van professioneel werkende Westlandse kunstenaars en uit de regio. Uitgangspunt van WIT is een professionaliseringsslag maken op het gebied van Beeldende Kunst in Westland, waarbij interactie met de bevolking en gemeente voorop staan. Daarnaast wil WIT komen tot gezamelijke initiatieven die de Beeldende Kunstenaars de gelegenheid geven zich professioneel te profileren.

DE ROL
De Beeldend Kunstenaars van WIT zijn professioneel werkende kunstenaars die ook als zodanig een rol in onze samenleving willen vervullen. Wanneer er initiatieven zijn op het gebied van kunst zijn we hét aanspreekpunt voor de bedrijven, instellingen, scholengemeenschappen, de gemeente, CKV-docenten en kunstliefhebbers. Door zichtbaar te zijn en samenwerkingen aan te gaan spelen we een actieve rol bij kunstprojecten binnen Westland.
Zeker als het gaat om kennisoverdracht aan bedrijven, advisering aan instellingen, samenwerking met architecten, begeleiding bij kunstzinnige vorming van kinderen tot het in opdracht vervaardigen van kunst in de openbare ruimte. Het collectief speelt een actieve rol en is zichtbaar aanwezig binnen de samenleving."

DE NAAM WIT
WIT is de optelsom van alle kleuren licht, wij hebben in ons collectief nu -en in de toekomst- alle kleuren kunstenaars/disciplines "in huis".
WIT is het vertrekpunt van het idee, vanuit niets/blanco vormen zich ideeën. Voor verdere informatie of wilt u zich als lid aanmelden,ga dan naar onze website www.collectiefwit.nl

Deel deze advertentie met:
|