Mosselkrauwertoernooi 2012

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Nick Vermeirssen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2011
plaatsnaam
Philippine
telefoon
0623830505
gezien
1 x
snelcode info
1742865

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dag 5 van het Mosselkrauwertoernooi begon net zoals de eerdere dagen met een regenbui. Volgens sommige meetdiensten zou er veel regen vallen en was daarbij ook onweer en hagel .
Uiteindelijk viel het gelukkig mee en was code geel dat het KNMI had afgegeven, alleen voor het bier in de kantine.

De wedstrijd van de dag werd afgewerkt in het GD6 schema Yannick Ivens & Judith vd Meijden (3) wonnen in een prachtige wedstrijd van Martijn Guis & Cisca Zohlandt 4-6 6-3 6-4. Het jonge duo staat al in de halve finale van de GD6 en wachten op de winnaar van het duel tussen Henk vd Voorde/Martine Daelman(1) of Emanuela & Melvin Bracke. Deze wedstrijd wordt vrijdag om 17:30 uur gespeeld. Aan de andere kant van het speelschema waren Han Matthijssen & Renee van Sabben (4) flink opdreef. Dit koppel heeft op één avond de halve finale bereikt door achtereenvolgens Vicky Snouwaert/ Jack Faas 6-3 6-3 & Annemarie Nijssen/Kenny Vermunt 6-1 6-0 te verslaan. Zij wachten ook op de andere halve finalist die komt uit de partij tussen Bas Dingenouts/Irene Knegtel(2) & Ko de Jonge/Danille Dubbeldam.

In het GD7 toernooi dat het grootste schema heeft werden er woensdagavond 3 wedstrijden afgespeeld. Het Sluiskilse duo Benny Boerjan/Helga Mobach won van het Philippiense ingespeelde duo Joop & Ineke Rombout(2) 6-3,6-4. Rolf Mobach/Janet Verlinde wonnen van Kevin Wolfert/Anneke Meeuse met 7-5 6-4. En het Philippiense duo Ab Verplanke/Sandra Zegers dat voor het met grote getale publiek op deze wedstrijd afkwam won van het Sasse Duo Pascal de Buck/Anique Thomas 6-3 7-5. Het toetje van de avond werd bewaard door Eric Sponsolee & Richard Hoogenboom(2), Sponsolee won , omdat hij iets vaster was dan Hoogenboom met 6-2 6-2 in het HE6 .

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest