pand te overname huur

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
anita
type
aangeboden
adverteert sinds
03-04-2013
plaatsnaam
Zeist
telefoon
06-23687778
gezien
3 x
snelcode info
2331067
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De pand bestand uit 2 delen aan elkaar. de voorste gedeelte is 29 m2 en achterkant is 53 m2 en daarin is een grote garagedeur erin.

Het pand is aan de binnenkant opgeknapt en ziet netjes eruit.

Er is ook een mogelijkheid om de inventaris over te nemen.

Het pand ligt achter een winkelcentrum, dus duidelijk zichtbaar

de overname wordt in overleg met de verhuurder gedaan.

En er is voldoende gratis parkeerplaatsen en makkelijk te vinden. En er is ook nog een losse garagebox direct naast het pand. Je kan ook naast het pand parkeren en helemaal gratis.

En er is een supermarkt, patatzaak, postkantoor in de zelfde winkelcentrum. Alles in 1 minuut te lopen naar de winkel. Donderdag staat ook een viskraam en er is ook patatzaak in de buurt. En als u naar buiten kijkt ziet een grasveldje met bomen

en huizen met aardig mensen. De mensen moet langs het pand ook fietsenof wandelen om in een flat te komen.

U kunt ook als galerij gebruiken.

Er is sprake van nog lopende contract van ongeveer nog 20 maanden en (per april 2013 gerekend.) en loopt af december 2014. Volgens makelaar is 5 jaar huren, maar ook in overleg met de makelaar men is niet gehouden aan 5 jaar huren, is bewijsbaar volgens huidige huurcontract. Na de contract overname huurtermijn kan altijd verder gehuurd worden. De foto's die te zien zijn bij de makelaar zijn niet van deze tijd en ziet er mooier eruit.

Deel deze advertentie met:
|