Heerlijke Reiki behandeling

prijs
€ 30
datum plaatsing
06-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Monique Dufais
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2010
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
06-20893573
gezien
27 x
snelcode info
655040

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wat is Reiki?
Reiki werkt door middel van handoplegging. Het is een oergevoel: als je je stoot, zul je meteen je hand op die plek leggen. Een moeder geeft een kusje op de zere plek en het kind heeft geen pijn meer.
Door de handen van de Reiki beoefenaar stroomt de levensenergie door het lichaam.

Hoe gaat een behandeling?
De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Trek er in ieder geval ruim een uur voor uit, dan heb je tijd om rustig weer tot jezelf te komen.

Je ligt heerlijk ontspannen op een massagetafel met een comfortabele deken over je heen. Je bent gekleed in gemakkelijke kleding, en hebt je schoenen uit. Het licht is gedimd, er branden kaarsjes of wierook en er is ontspannende muziek.

Reiki geneest niet een specifieke ziekte maar werkt op het lichaam als geheel. Het vloeit door de aangetaste delen van het energieveld en het laadt ze weer op met positieve energie. Het verhoogt het trillingsniveau van het energieveld in en rond het lichaam, waar negatieve gedachten en gevoelens zitten. Dit zorgt ervoor dat de negatieve energie kan verbrokkelen en oplossen. Daarbij reinigt en geneest Reiki deze energiebanen, waardoor onze levenskracht weer kan stromen op een gezonde en natuurlijke manier.

Deel deze advertentie met:
|