Gezellige kinder sieradenworkshops

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Lore Potjer-Wunsch
type
aangeboden
adverteert sinds
30-01-2011
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
11 x
snelcode info
694084

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Is uw kind binnenkort jarig en zoekt u een leuk en origineel idee om de verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes te vieren?

Denk dan eens aan een gezellig kinderkralenfeest!


Op zaterdag ochtend of in de middag kunt u bij ons terecht voor een origineel verjaardagsfeestje of wanneer u wilt, komen wij ook bij u thuis (alleen in regio Haaglanden).

De jarige leert samen met zijn/haar vrienden en vriendinnen een ketting, een armband, oorbellen en een sleutelhanger of hanger voor de mobiele telefoon te maken. Elk kind maakt in totaal 4 sieraden. Als dat te veel is en u liever heeft dat de kinderen minder sieraden maken, dat kan ook, geen enkel probleem. Wij kunnen ons programma geheel aan uw wensen aanpassen.

Wij hebben kralen in allerlei soorten, kleuren en maten daarvoor klaarstaan.

De kosten per kind zijn € 15 (voor 4 sieraden per kind) en € 12,50 (voor 2 sieraden per kind) inclusief alle gebruikte materialen, limonade, iets lekkers en natuurlijk een cadeau voor de jarige. Het minimale aantal kinderen is 5 en de minimale leeftijd is 7 jaar. Een kinderfeestje duurt circa 2 uur afhankelijk van de grootte van de groep.

Voor kinderfeestjes bij u thuis of op een andere locatie vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie kijk op www.threedesign.nl of voor het plannen van een dag kunt u bellen met 079 8880881 of mailen naar info@threedesign.nl.

Deel deze advertentie met:
|