Houtbriketten

prijs
€ 275
datum plaatsing
26-03-15
conditie
nieuw
adverteerder
Handelsonderneming Eelke…
type
aangeboden
adverteert sinds
28-01-2014
plaatsnaam
Pingjum
telefoon
0517579592
gezien
13 x
snelcode info
4806224

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Openhaardhout

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Productbeschrijving
Houtbriketten schoon stoken met hoog rendement en weinig as.
Houtbriketten Nederlands fabricaat.
98 Doosjes met 8 kg houtbriketten, inclusief 2 aanmaakblokjes per doos op een pallet. Schoon stoken met hoog rendement voor openhaard, houtkachel,speksteenkachel,inbouwhaard, buitenhaard en vuurkorf. Geperste houtbriketten, schoon stoken met hoog rendement en weinig as! Wij hebben deze geperste houtbriketten, net als al onze andere producten getest. Ditmaal in onze inbouwhaard met warmtewisselaar merk Leda (fabriek staat in Leer Duitsland). De resultaten zijn verbluffend. We lieten de haard branden met ca. 5 geperste houtbriketten en constateerden een brandduur van ca. 1 uur met een geweldig mooi vlammenspel. Volledig dicht worden de briketten als het ware vergast en liggen ze nog langer, maar smeulen ze meer. De verbranding is zeer heet; vergelijkbaar met droog berkenhout.
Voor in het voorjaar of in het najaar, of als u alleen maar voor de sfeer stookt, kun je met deze houtbriketten heel lang genieten van een mooi vlammenspel tegen zeer lage kosten.
Hergebruik van onbehandeld pallethout. Nederlands product, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Met de aankoop ondersteunt u de exploitatie van de Novo Houtwerkplaats in Groningen.
Deze houtbriketten zijn in Nederland geperst uit puur zaagsel, zonder extra toevoegingen. Doordat de briketten onder zeer hoge druk worden geperst, komt de cellulose vrij wat dan de vezels weer bindt. Met onze geperste houtbriketten stookt u schoon en met een zeer hoog rendement. Ze zijn hierdoor een milieubewust alternatief voor uw openhaard, houtkachel of vuurkorf.
De houtbriketten worden per volle pallet geleverd door heel Nederland, maar kunnen ook per doos afgehaald worden in Pingjum en in de Waal op Texel. Zie onze Facebook pagina (en like ons).


ADVERTEERDER:
Naam: Handelsonderneming Eelke Kloosterman
Tel: 0517579592
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3823111/ko

Deel deze advertentie met:
|