Harun Yahya Boeken Gratis - Evolutie - Wetenschap - Religie…

prijs
gratis
datum plaatsing
18-11-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Harun Yahya UniversaL
type
aangeboden
adverteert sinds
08-03-2012
plaatsnaam
Zwijndrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
1337421

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hoe vaak vraagt u zich af, wie u bent? Waarom u hier op deze wereld bent? Of dat God bestaat? en, of dat u Geschapen bent? Of bestaat God niet?, en bent u hier toevallig door de evolutie?... en nog talloze andere vragen zoals deze kunnen we vragen. Ik neem aan dat u zichzelf, net zoals ieder mens, dit soort belangrijke vragen vaak afvraagt, en hierop de ware, juiste antwoorden wilt hebben. En deze antwoorden mogen dan absoluut niet op een onwetenschappelijke, filosofische, ideologische of emotionele manier worden gegeven! Nee, deze antwoorden moeten absoluut worden gegeven met wetenschappelijke feiten en bewijzen!...

Ik heb goed nieuws voor u,… want, 293 boeken en nog andere talloze geniale werkstukken van de wereldberoemde schrijver Harun Yahya geven op al deze vragen, antwoorden met wetenschappelijke feiten en bewijzen.En, de Boekenwinkel van de schrijver is vanaf heden in Nederland. Harun Yahya Boekenwinkel is gevestigd in Rotterdam.Voortaan kunt u de wereldwijd bekende, en gewilde boeken en alle andere werkstukken van de wereldberoemde schrijver Harun Yahya sneller in huis hebben.Wij hebben alle boeken en alle andere talloze werkstukken van Harun Yahya op voorraad.

Harun Yahya is wereldberoemd omdat hij wereldwijd met wetenschappelijke feiten en bewijzen heeft bewezen dat de evolutietheorie van Darwin een Grote Leugen is, en dat de evolutietheorie absoluut geen wetenschap is, maar een bedrog en een valse ideologie is. Hiernaast bewijst de schrijver zoals van hem gewend, op een wetenschappelijke manier, met wetenschappelijke feiten en bewijzen dat God bestaat, en dat alles Geschapen is door God. ( kijk voor uitgebreide informatie over de Auteur op: http://nl.harunyahya.com/auteur )

Uit de 293 boeken (in het Turks) zijn er 17 vertaald , en uit de 257 documentaires zijn er 4 vertaald naar het Nederlands en er zijn nog talloze artikelen, korte video’s, intervieuws en nog veel meer wat vertaald is naar het Nederlands. De vertaling van de rest van de boeken,films en alle andere werkstukken blijven op een hoge tempo doorgaan.De boeken, documentaires en alle andere werkstukken die zijn vertaald naar het Nederlands kunt u vinden op: http://nl.harunyahya.com

Bestel ze nu en profiteer van onze speciale aanbiedingen!
Global Yayincilik Bestellijn:
0031 654 762 230 --- Nederland
0090 212 444 444 1 --- Turkije, Multi-Language Operators
of kijk en bestel op www.bookglobal.net

Tevens kunt u de boeken en alle andere werkstukken die hierboven vermeld zijn Gratis en Compleet Downloaden vanaf onze website: -http://nl.harunyahya.com
Op dezelfde website en andere websites kunt u bijna elke dag de - Live-gesprekken met Harun Yahya - volgen.
De wereldberoemde schrijver heeft 100’den verschillende websites met verschillende onderwerpen in bijna alle gewenste talen.

Ook op www.harunyahya.com zijn er ENORM VEEL download keuzes.
Alle boeken en andere werkstukken zijn GRATIS en COMPLEET te downloaden.
Als voorbeeld een kleine lijst uit de download keuzes zijn:
- 236 Boeken
- 191 documentaires / films
- 187 korte video’s
- 1237 artikelen
- 100’den intervieuws
En nog andere ontelbare in alle gewenste talen download keuzes om hier op te schrijven!
De vertalingen van alle werkstukken blijven dagelijks doorgaan.
Het gaat allemaal over de Moderne Wetenschap - Religies - en Theorieën
EN NOG VEEL MEER ANDERE ONDERWERPEN.
Het is allemaal 100% gebaseerd op de Moderne Wetenschappelijke Feiten en Bewijzen.

Nogmaals: De gehele talrijke inhoud van onze websites zijn allemaal GRATIS te downloaden.
- U hoeft zich niet te abonneren
- U hoeft zich niet in te schrijven
- U hoeft zich niet in te loggen
Het downloaden gaat erg makkelijk,…
binnen enkele seconden / minuten is het gebeurd

Wij doen het allemaal uit Liefde voor Allah,…Wij geven zelf heel veel geld en al onze vermogen uit, en doen er alles aan zodat iedereen moeiteloos en erg makkelijk de Waarheid kan Beseffen.

Kortom: U wordt hierbij Uitgenodigd naar de WAARHEID.
Zoals iedereen, wilt u ook de Waarheid met Feiten en Bewijzen Zien.
Ga naar onze websites en Ontdek de Waarheid.

Deel deze advertentie met:
|