Graszó

prijs
€ 35
datum plaatsing
25-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
H. Martens/ J. Rozenveld
type
aangeboden
adverteert sinds
31-08-2011
plaatsnaam
Aa en Hunze
telefoon
0654770682
gezien
4 x
snelcode info
2372115

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Samengestelde organische meststof 9-2-10 + 2 % MgO en micro-organismen voor gazon en sportveldGrasZó® productinformatie

Een diepgroen gazon: het ideale tapijt voor de tuin. Een stevige diepgewortelde, donkergroene dichte grasmat is de perfecte ondergrond voor het beoefenen van sport, spel en recreatie.

Wij hebben voor u een meststof ontwikkeld die ervoor zorgt dat de grasmat deze goede eigenschappen krijgt en behoudt. GrasZó® combineert de beste ingrediënten van een organische meststof met de beste micro-organismen.

Het bevat o.a. Mycorrhizae, bacteriën, actinomyceten, humuszuren, gisten, enzymen en zeewier.Het gebruik van GrasZó® resulteert in verbetering van de beworteling, een rustige groei, een diep groene kleur, een grotere droogte tolerantie, hogere weerstand tegen ziekten. Bij juist gebruik van GrasZó® vermindert het aantal maaibeurten op jaarbasis. Door de duurwerking van de meststof hoeft u slechts 2 x per jaar te strooien. Van belang voor een succesvol resultaat is natuurlijk de uitgangssituatie: de juiste pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof en het vochtvasthoudend vermogen van de bodem. GrasZó® is een kleine, goed strooibare korrel en werkt 2 ½ tot 3 maanden.GrasZó®:

- verbetert de beworteling

- geeft een rustige groei en diepgroene kleur

- is zuinig in gebruik

- creëert een hogere droogtetolerantie

- bevordert het bodemleven

- verhoogt de weerstand van het gras

- vergroot de opnamecapaciteit van water en nutriënten

- vermindert en voorkomt vervilting en vervetting

Samenstelling

9%stikstof totaal (N) waarvan: 6%organische stikstof afkomstig van: verenmeel, beendermeel. meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen., 3%ureumstikstof, 2%fosforzuuranhydride (P2O5) en neutraal ammoniumcitraat, 10%kaliumoxyde (K2O), 2%magnesiumoxyde (MgO), 50%organische stof afkomstig van: verenmeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. Mycorrhizae, zeewieren, humuszuren, enzymen en div. micro-organismen.Dosering

Algemeen advies:

Bij een lichte grond 8-10 kg per 100 m2 per strooibeurt

Bij zware grond 6 -8 kg per 100 m2 per strooibeurtTip:

Werk bij de aanleg van gazon of sportveld ook BioBodem® door de toplaag heen. Aangieten met Roots® ter versnelling van de beworteling is bij de aanleg met zode een goede optie.

Deel deze advertentie met:
|