Meubels Stralen/Straalwerk/Zandstralen

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
14-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
René
type
aangeboden
adverteert sinds
27-08-2013
plaatsnaam
Aa en Hunze
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2812600

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het reinigen van hout en met name meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorpgen dat het schuurpapier telkens “vol” komt te zitten. Ook de hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen zijn lastig te behandelen. Ook dikke lagen verf kunnen soms maar lastig verwijderd worden.

Met het Ibix systeem zijn alle bovengenoemde zaken verleden tijd. Dankzij de traploze instelbaarheid en de mogelijkheid om met zeer lage werkdruk te werken zijn van nagenoeg alle houtsoorten verf en waslagen te verwijderen.

Meubels en houtsnijwerken

Bij het reinigen van meubels kunt u met het Ibix systeem zeer precies werken. Dankzij het lichtgewichte en compacte pistool kunt u bij ieder meubelstuk alle plaatsen eenvoudig van was- en verflagen ontdoen.
Als er houtsnijwerk en ornamenten bij meubels zijn, is het met een schuurpapiertje nagenoeg onmogelijk deze werkzaamheden uit te voeren. Dankzij de Ibix straalketel is de snelheid van werken hierbij even snel als bij gladde oppervlakten.

http://youtu.be/_6gPgzD0YHk

Deel deze advertentie met:
|