Bakelietpoets

prijs
€ 14,95
datum plaatsing
09-05-12
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Alblasserdam
telefoon
0184601677
gezien
200 x
snelcode info
1450609

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hoewel bakeliet niet zoveel met politoeren te maken heeft hebben we, als reactie op het groot aantal vragen die we over dit materiaal hebben kregen, toch ook hiervoor inmiddels een onderhoudsprodukt in ons assortiment.

Bakeliet, de bekende kunststof uit het midden van de vorige eeuw, wordt na verloop van tijd namelijk vaak dof en "smoezelig".
Voor het weer opfrissen / poetsen van dit materiaal hebben we in eigen werkplaats "Bakelietpoets" ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze en zonder serieus spierballenwerk het bakeliet zijn oorspronkelijke glans teruggegeven kan worden. Bovendien wordt er met dit produkt vrijwel geen bakeliet weggeschuurd (wat bij gebruik van bijvoorbeeld commandant of aanverwante schuurmiddelen wel het geval is) waardoor het oorsponkelijke voorwerp volledig behouden blijft.

De gebruiksaanwijzing luidt als volgt:
Maak het bakeliet zo goed mogelijk schoon met een sopje.
Schuur krassen voorzichtig weg met zeer fijn schuurpapier.
Fles goed schudden.
Bakelietpoets ruim aanbrengen en met een doek stevig inwrijven. Als er kleine krasjes in het bakeliet zitten wrijft u harder / langer om deze te verwijderen.
Zorg dat er na het poetsen ruim voldoende Bakelietpoets op het oppervlak achterblijft en laat dit minimaal een uur intrekken.
Met een droge, schone doek uitpoetsen.
Het bakeliet in onze traditionele was zetten voor een zachte glans en dit zonodig na een maand nog een keer herhalen.
Meer weten of bestellen? stuur ons even een mailtje. We beantwoorden alle mail binnen 24 uur dus krijgt u in die tijd geen reactie van ons dan is uw bericht ?f ons antwoord niet op de plaats van bestemming aangekomen en verzoeken we u nogmaals contact op te nemen.

Wij verkopen naast bakelietpoets ook alle produkten voor het onderhouden en opnieuw aanbrengen van politoerwerk.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...