Degelijke massief Beukenhouten Werkbanken!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
13-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Alblasserdam
telefoon
0184601677
gezien
109 x
snelcode info
1673510

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

U zoekt een houten werkbank? Dan heeft u de juiste plaats gevonden!

Of u nu een werkbank voor hobby-gebruik, een werkbank voor professioneel gebruik of een werkbank voor gebruik op school zoekt: wij hebben ook ?w werkbank in het assortiment en we leveren u niet alleen een voor u geschikte werkbank maar weten ??k nog waar we het over hebben omdat we in het dagelijks leven ook zelf vele uren achter de werkbank doorbrengen. We gebruiken onze kennis en ervaringen dan ook graag om u serieus te adviseren over de werkbank die voor u het meest geschikt is.

Stuur ons even een mailtje als het adres van onze website niet zichtbaar is in deze advertentie of Google op "De beste werkbank"

Op onze site vindt u alle informatie over de verschillende werkbanken, gerubriceerd naar hobbymatig gebruik, professioneel gebruik en werkbanken voor scholen en opleidingsinstituten.


Meer weten? Neem gerust contact met ons op; we helpen u graag.

We zijn het beste via e-mail te bereiken; u ontvangt binnen 24 uur nadat we uw bericht hebben ontvangen een reactie van ons.

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/923836


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|