deCokerije Hardhoutolie: hoogwaardig natuurproduct

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf Van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
22-07-2015
plaatsnaam
Groot-Ammers
telefoon
0184601677
gezien
14 x
snelcode info
5804680

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Tuinmeubelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Type: Overige typen

OMSCHRIJVING:

deCokerije maakt uit natuurlijke ingredienten en op ambachtelijke wijze verschillende soorten hoogwaardige houtolie.

 

Een van de soorten die wij maken is Hardhoutolie; een hoogwaardige olie gemaakt van onder andere Tungolie en de natuurlijke hars Colophonium.

 

Hardhout heeft een andere celstructuur dan naaldhout. Daardoor dringt olie die geschikt is voor naaldhout minder goed in in hardhout waardoor een slechtere hechting, mindere bescherming en kortere levensduur wordt verkregen. Voor een zo effectief mogelijk onderhoud van hardhouten (tuin-)meubelen, vlonders, plantenbakken, carports en dergelijke dient daarom gebruik gemaakt te worden van olie die speciaal ontwikkeld is voor toepassing op hardhout.

 

Onze Hardhout Olie is zon product. Hoewel u misschien aan de buitenzijde van onze hardhout olie niet zo heel veel bijzonders ziet, zit er een heleboel kennis "onder de motorkap". Natuurlijk is ook deze olie, net als alle andere producten uit ons assortiment, volledig gebaseerd op het gebruik van natuurlijke, duurzame grondstoffen. Voor deze hardhout olie hebben we echter een speciale verkoking van die natuurlijke grondstoffen ontwikkeld die een zodanige structuur van de olie-moleculen oplevert dat deze olie makkelijk door hardhout wordt opgenomen. Daardoor ontstaan een uitstekende hechting en bescherming van alle gebruikelijke soorten hardhout zoals Bankirai, Angelim Vermelho, Azobe, Cumaru, Massaranduba en dergelijke.

Meer weten over deze en onze andere oliën? Kijk dan op onze website!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Materiaal: Hardhout

ADVERTEERDER:
Naam: Restauratiebedrijf Van Zaltbommel
Tel: 0184601677
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4449652/ko

Langskomen is UITSLUITEND OP AFSPRAAK mogelijk.

Deel deze advertentie met:
|