Natuurlijke Impregneerolie van deCokerije

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf Van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
22-07-2015
plaatsnaam
Groot-Ammers
telefoon
0184601677
gezien
11 x
snelcode info
5804731

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Hekken en Schuttingen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

deCokerije maakt nog op ambachtelijke wijze hoogwaardige houtolie. Haar producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals Lijnolie en Tungolie.

Met Impregneerolie wordt nieuw hout behandeld om er zo voor te zorgen dat het hout een zo lang mogelijk levensduur zal krijgen. Impregneerolie zorgt er voor dat vocht moeilijk in het hout kan dringen waardoor het hout droger blijft en dus minder snel aangetast zal worden door houtrot. Veel tuinhout wordt voorzien van schadelijke chemicaliën om het hout een langere levensduur te geven. deCokerije Impregneerolie daarentegen maakt uitsluitend gebruik van de eigenschappen die moeder natuur aan haar producten heeft meegegeven.

Deze Impregneerolie is dan ook een volledig natuurlijke olie uit duurzame bronnen. Deze mix is zo ontwikkeld dat de olie diep in het hout dringt om dit van binnenuit te beschermen en bovendien een uitstekende hechting geeft voor de aan te brengen eindafwerking.

Meer weten over deze of de andere hoogwaardige oliën van deCokerije? Kijk dan op onze website!

 


ADVERTEERDER:
Naam: Restauratiebedrijf Van Zaltbommel
Tel: 0184601677
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4449691/ko

Langskomen is UITSLUITEND OP AFSPRAAK mogelijk.

Deel deze advertentie met:
|