Dubbel gekookte Lijnolie

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf Van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
22-07-2015
plaatsnaam
Groot-Ammers
telefoon
0184601677
gezien
8 x
snelcode info
5804737

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Hekken en Schuttingen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Gekookte lijnzaadolie wordt in Nederland vaak gebruikt als eindproduct voor houtbescherming. Wat veel mensen echter niet weten is dat er heel veel verschil in soorten gekookte lijnzaadolie zit. Zoveel zelfs dat sommige soorten "gekookte" lijnzaadolie eigenlijk helemaal geen gekookte lijnzaadolie zijn...
Gekookte lijnzaadolie wordt gemaakt uit olie die wordt geperst uit zaden van de vlasplant. Behalve dat er uiteraard verschil in kwaliteit van de zaden zit, ontstaat er ook een groot kwaliteitsverschil door de wijze waarop de olie wel of niet behandeld wordt.

Kijk dus eens op de website van deCokerije en verbaas u over de verschillende soorten en kwaliteiten. deCokerije maakt nog op ambachtelijke wijze hoogwaardige houtoliën waaronder verschillende soorten Lijnolie. Alle oliën worden gemaakt uit natuurlijke ingredienten en zijn gebaseerd op recepten die zich soms al honderden jaren bewezen hebben. Lees zelf maar op de website!


ADVERTEERDER:
Naam: Restauratiebedrijf Van Zaltbommel
Tel: 0184601677
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4449696/ko

Langskomen is UITSLUITEND OP AFSPRAAK mogelijk.

Deel deze advertentie met:
|