BeschermTeak met hoogwaardige Teakolie

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf Van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
22-07-2015
plaatsnaam
Groot-Ammers
telefoon
0184601677
gezien
7 x
snelcode info
5804764

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Overige Huis, Tuin en Inrichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Door zijn unieke eigenschappen is Teakhout een populaire houtsoort. Het hout is van nature enigszins vettig en uitermate goed bestand tegen houtrot en schimmels wat de reden is dat vele generaties scheepsbouwer Teakhout hebben gebruikt voor het maken van onder andere dekken, railings en meubelen aan boord van schepen. Voor die toepassingen werd en wordt het hoogwaardige teak gebruikt dat echter inmiddels erg duur geworden is. Naast dit lastig te vinden, dure kwaliteits-Teakhout is er inmiddels veel aanbod van het veel sneller gegroeide en daardoor kwalitatief minder en veel goedkopere plantage-teak.

 

Met name van deze goedkopere kwaliteit worden veel (tuin-)meubelen gemaakt die we dan ook steeds vaker in en om het huis vinden.  Om deze teakhouten meubelen netjes te houden en met zo min mogelijk werk goed te beschermen tegen weersinvloeden en UV-stralen is het verstandig om ze te onderhouden met Teakolie. Onze Teakolie wordt geproduceerd uit natuurlijke grondstoffen en bevat, zoals al onze producten een groot aandeel Tungolie voor een effectieve, natuurlijke bescherming tegen weersinvloeden. Onze Teakolie is natuurvriendelijk en zuinig in gebruik.

 

deCokerije maakt nog op ambachtelijke wijze hoogwaardige oliën voor het beschermen van hout. De recepten zijn vaak al honderden jaren oud en ze gebruikt daarvoor natuurlijke ingrediënten zoals Lijnolie en Tungolie waar onder andere ook deze speciaal geformuleerde Teakolie uit ontwikkeld is. Meer weten over de Teakolie of de andere hoogwaardige oliesoorten die deCokerije nog levert? Kijk dan op de website!


ADVERTEERDER:
Naam: Restauratiebedrijf Van Zaltbommel
Tel: 0184601677
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4449708/ko

Langskomen is UITSLUITEND OP AFSPRAAK mogelijk.

Deel deze advertentie met:
|