Fineer cursus

prijs
€ 275
datum plaatsing
10-08-11
conditie
nieuw
adverteerder
Restauratiebedrijf van Za…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Alblasserdam
telefoon
0184601677
gezien
162 x
snelcode info
840210

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

In onze tweedaagse fineer cursus gaan we met een groot aantal aspecten van het maken en herstellen van fineerwerk aan de slag. We kijken daarbij zowel naar de klassieke methode met beenderlijm als naar het gebruik van moderne lijmsoorten. Tijdens de cursus komen zowel het nieuw maken als het herstellen van fineer-schade aan de orde. Naast de basistechnieken gaan we onder andere aan de slag met het maken van gespiegelde voorstellingen, het maken van waaiers, schaduwen en dergelijke.

Wij verzorgen al onze cursussen voor groepen van maximaal 4 mensen in onze landelijk gelegen werkplaats te Groot-Ammers. Er is op die manier voor iedereen ruim voldoende tijd en aandacht en ook specifieke vragen kunnen eenvoudig worden behandeld.

Prijzen zijn inclusief lunches, koffie/thee, werkboekje, alle tijdens de cursus te gebruiken materialen en btw.

Kijk ook eens bij onze andere advertenties voor de overige ambachtelijke cursussen die we verzorgen of neem een kijkje op onze website Is het adres van onze website uit deze advertentie verwijderd? Stuur dan even een mailtje zodat we u aanvullende kunnen informeren.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op; we helpen u graag.

We zijn het beste via e-mail te bereiken; u ontvangt binnen 24 uur nadat we uw bericht hebben ontvangen een reactie van ons.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
oud en/of mooi...