10 redenen om Koopplein te gebruiken i.p.v. marktplaats

Waarom Koopplein in plaats van marktplaats? 10 goede redenen!
Koopplein is als lokale gratis marktplaats sinds eind 2017 actief in de regio. Vele inwoners van Alkmaar gebruiken deze site inmiddels, en met succes! Zijn wij de grootste regionale marktplaats! Maar waarom zou je Koopplein gebruiken in plaats van het “normale marktplaats”? 10 goede redenen:

1. Altijd gratis adverteren
Particulieren plaatsen advertenties altijd gratis bij Koopplein! Bij het normale marktplaats moet voor steeds meer artikelen betaald worden. Bij Koopplein is en blijft particulier adverteren altijd gratis, dus ook voor je auto, motor en bouwmaterialen.

2. Kans op oplichting nihil! Veilig en vertrouwd
Kopers van de artikelen die je aanbiedt komen bijna allemaal uit je eigen gemeente! Via via ken je die persoon bijna zeker. De kans dat die persoon jou oplicht is hierdoor zo goed als nihil! Dus ook geen “rare snuiters” aan de deur van elders uit het land!
Daarnaast hoef je je ge- of verkochte spullen niet te versturen met alle risico’s van vooraf betalen en schade bij verzending van dien. Koopplein is dus extra veilig en dus vertrouwd, gewoon in je eigen omgeving.

3. Gratis “omhoog plaatsen” van je advertentie
Betalen voor het “omhoog plaatsen” van je advertentie? Ook daar doen wij niet aan mee. Staat jouw advertentie 1 maand online en heb je het nog niet verkocht? Wij plaatsen hem gratis en automatisch omhoog. Je krijgt van ons netjes een mail wanneer dat gebeurt.

4. Advertenties goed gevonden
Je geplaatste advertentie staat niet binnen enkele minuten al op pagina 10 of verder. Door handig gebruik te maken van goede rubrieken, staan bijna alle advertenties op de eerste pagina’s van een sub-rubriek.

5. Zoeken? Niet eerst advertenties met: “bezorgt ook in……”
Één van de grootste irritaties bij het normale marktplaats zijn de advertenties van landelijke postorderbedrijven met de tekst “bezorgt ook in …….”. Bij Koopplein doen wij hier niet aan mee. Wat je op Koopplein vindt, is daadwerkelijk lokaal aanwezig!

6. Geen verzendkosten, weinig autokilometers!
Alles dat je vindt op Koopplein Alkmaar is in de buurt. Je hoeft dus niets te laten verzenden (incl. bijbehorende kosten) en je hoeft niet ver te rijden om je gekochte spullen op te halen. Hierop bespaar je als koper zelf direct!

7. Stimulering lokale economie
Bij lokale handel blijft je geld binnen de gemeente en kan hier nogmaals worden uitgegeven. Koop jij iets in bijvoorbeeld Arnhem, dan wordt jouw geld later weer besteed in die gemeente, en niet in de regio! Op deze manier is Koopplein een absolute aanwinst voor Alkmaar en werk je zelf actief mee aan de stimulering van de lokale economie.

8. Duurzaam
Wij gebruiken in ons logo niet voor niets het symbool voor recycling. Zelfs voor de kleinste en goedkoopste artikelen is belangstelling! Wil je wat weggooien dat eigenlijk nog goed is? Plaats het op Koopplein en maak iemand uit jouw omgeving blij. Je kunt het ook gratis aanbieden. We hebben daarvoor een aparte rubriek. Gun jouw 2e hands spullen, hoe klein of goedkoop ook, een tweede leven!

9. Gunfactor
Zeg eens eerlijk. Je gunt jouw 2e hands spullen toch ook liever aan je buurman, dan aan iemand uit Amsterdam? De basis van Koopplein Alkmaar is lokaal binnen de regio. Het kan zijn dat je jouw spullen nét wat minder snel verkoopt dan via marktplaats, maar je maakt er dan wel iemand blij mee uit je eigen gemeente. Datzelfde geldt als je koopt via Koopplein, en dat is zeker ook wat waard!

10. Lokale ondernemers
Vind je op Koopplein Alkmaar niet wat je zocht? Kijk dan eens bij één van onze zakelijke partners. Dit zijn bedrijven waarvan de advertentie-afbeeldingen bij de particuliere advertenties staan. Ook dit zijn allemaal bedrijven uit de regio! Alkmaar biedt véél meer dan de meeste mensen weten! Je vindt het allemaal op Koopplein!
Onze kosten worden gedekt door deze lokale zakelijke partners. Ook hiermee stimuleren wij het shoppen bij lokale winkeliers in plaats van bij grote multinationals. Goed voor de lokale economie en daarmee banen voor jou, je buurman of vriend!

We zien je graag op www.koopplein.nl/alkmaar
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 06-08-19
  • Adverteerder Beheerder Koopplein Alkma…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 09-10-2017
  • Plaatsnaam Alkmaar
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1522 x
  • Snelcode info 19578641

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
// Alkmaar