Werkvoorbereider Woningbouw

BK professionalsJe bent een ervaren werkvoorbereider die zich wil vastbijten in een organisatorisch complex project. Samen met een collega-aannemer worden er een groot aantal woningen opgewaardeerd aan de nieuwe norm waarbij energiezuinigheid en het verlengen van de levensduur als doel wordt gesteld. De geschatte projectduur bedraagt circa twee jaar en wordt uitgevoerd vanuit de bouwkeet. Binnen deze functie is het van groot belang dat je gestructureerd en planmatig te werk gaat. Daarnaast dagelijks communiceert met de uitvoerder over de voortgang en planning. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de voorbereidingsschema’s, beslissingsmomenten, betalings- en termijnschema’s, het controleren van de tekeningen en het afhandelen van klachten en garantiezaken. Daarnaast zorgt je voor het signaleren en bereken van meer- en minderwerk. Door het creëren van een proactieve werksfeer weet jij de doelstelling van de aannemer te behalen.

-je bent in bezit van een HBO diploma Bouwkunde

-je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider

-je bent in bezit van een VCA-VOL certificaat

-je bent woonachtig in de regio Noord-Holland

-ervaring met Revit en/of BIM methodiek is een pré

-affiniteit met duurzaamheid en veiligheid

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio van Alkmaar. Zij staan bekend in de regio als renovatie en onderhoudspartij met een hoog serviceniveau. De opdrachtgevers zijn voornamenlijk woningcorporaties, vastgoedbeheerders cq. eigenaren in de maatschappelijke sector, zorg en particulieren.

Onze opdrachtgever biedt een unieke en uitdagende functie waarbij een pro-actieve instelling en enthousiasme zeer op prijs worden gesteld. Het bedrijf heeft een innovatief, informeel en praktische werksfeer met een plezierig werkklimaat. Het is een fulltime baan waarbij de salariëring en overige arbeidsvoorwaarden prima zijn geregeld.


Kijk voor meer Bouwkunde Vacatures op de website
https://www.bkprofessionals.nl/index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/dispresults/noredirectdetail/1
Volg ons ook op
https://www.facebook.com/Bouwkunde-vacatures-BK-Professionals-377253665990866/
Volg ons ook op
https://www.linkedin.com/groups/13512567


Locatie: Alkmaar

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/8174638/bk-professionals-werkvoorbereider-woningbouw-alkmaar
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder BK professionals
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 17-07-2018
  • Plaatsnaam Alkmaar
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21644453

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

// Alkmaar