Rubberboot - Capelli - Tempest 650 TOP - bj 2019

Deze nieuwe Capelli Tempest 650 TOP is simpelweg van alle gemakken voorzien. De hypalon tubes zijn van een antracieten ‘fabric’ look gemaakt.
Een zeer stoere en exclusieve rib, met een comfortabele zitbank achterin met daaronder een ruime opbergruimte. Door de rugleuning op te klappen kunt u zowel voor- als achterin uitrusten op een zonnedek. Ook de teak tafel kan opgeklapt worden. Optioneel kunt u de nieuwe DAMCO trailer erbij te bestellen (meerprijs: € 4776,00 incl. btw).
Algemeen
Rompvorm: Tubediameter 0,56 m
Accommodatie
Overig:
De Tempest 650 heeft een comfortabele zitbank achterin met daaronder een ruime opbergruimte voor alles wat u mee wilt nemen. Door de rugleuning op te klappen kunt u zowel voor- als achterin uitrusten op een zonnedek. Ook is het mogelijk om de teak tafel op te klappen zodat u rustig kunt lunchen of dineren. Kortom een heerlijk comfortabele RIB!

Motor, electra, water
Overig:
Er is een Yamaha F200GETX op gemonteerd. Deze Yamaha is voorzien van een uniek en zuinig EFI systeem. De schone verbrandingstechnologie en geluiddempende systemen zijn naadloos op elkaar afgestemd. U leest uw motorgegevens af met het multifunctionele Axiom display van Raymarine. Tevens kunt u hiermee onder andere navigatie apparatuur uitlezen en muziek feilloos bedienen.

Uitrusting
Buitenkussens: Crème kussens
Overig:
Optioneel kunt u ervoor kiezen de nieuwe DAMCO trailer erbij te bestellen (meerprijs: € 4776,00 incl. btw).
SPECIFICATIES:

 ● Bouwjaar: 2019
 ● Breedte: 2,67 m
 ● Conditie: Nieuw
 ● Diepgang: 0,30 m
 ● Lengte: 6,55 m
 ● Merk: Capelli
 ● Model of Type: Tempest 650 TOP
 ● Motor merk en type: Yamaha
 ● Motorvermogen (in pk): 200
 ● Rompmateriaal: Tubes


Bekijk de website van de adverteerder

Financieren
Verzekeren
// Alkmaar