UITJES & ETEN

UITJES & ETEN Evenementen

 

🌐 | www.uitjeseneten.nl

📧 | info@uitjeseneten.nl

☎️ | 088-800 8400

Uitjes en Eten is het bedrijf voor een leuk en origineel bedrijfsuitje of groepsuitje. Uitjes en Eten heeft al 15 jaar ervaring in het organiseren van de leukste uitjes in Nederland en België. Beoordeeld met een 9,2 uit meer dan 360+ recensies weet je zeker dat iedereen geniet!

 

Van een hilarische Escape in the City tot een gezellige Hou van Holland meezing quiz! Altijd tot in de puntjes verzorgd en te boeken inclusief eten en drinken! Liever iets actiefs? Kies dan voor Steps in the City, een GPS Menutocht of een Teambuilding Outdoor! Heerlijk steppen of wandelen door de stad of de duinen met verschillende doe, denk en foto opdrachten. Aan het einde is de prijsuitreiking, welk team weet de trofee mee naar huis te nemen?

 

Altijd inclusief:

- Professionele en enthousiaste begeleiding gedurende het gehele programma

- Gebruik van alle benodigde materialen

- USB met alle gemaakte foto’s

- Trofee voor winnende team

 

Er zijn verschillende uitjes te boeken in verschillende categorieën: Stadsarrangementen, dinerspellen, strandspellen en workshops. Uitjes en Eten zit door heel Nederland en België en de stads- en dinerspellen kunnen gespeeld worden in alle steden van Nederland, altijd in de buurt dus!

 

Elk bedrijfsuitje, groepsuitje of een familiedag is op maat. Wij denken en bewegen met je mee zodat jullie uitje geslaagd is!

 

Bekijk onze website www.uitjeseneten.nl  voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

 

// Alkmaar