Ecowater waterontharder type ESM15

prijs
€ 1.595
datum plaatsing
22-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Aqua Comfort
type
aangeboden
adverteert sinds
02-11-2015
plaatsnaam
Almelo
telefoon
0651065737
gezien
61 x
snelcode info
6708874

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Overige > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Bent u ook toe aan kalkvrij consumptiewater? 

Aqua Comfort verteld u zonder omwegen hoe dat het beste kan. Wij zijn een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in waterbehandeling. Hierbij sluiten de producten van de Amerikaanse firma Ecowater naadloos aan omdat zij waterontharders van superieure kwaliteit leveren. Deze waterontharders produceren kalkvrij water dat een behoud is voor sanitair en apparatuur, energie bespaart, en persoonlijk welbevinden genereert.

Met een productieaantal van 600.000 toestellen per jaar is Ecowater naast uitvinder van de waterontharder (in 1925) ook de onbetwiste marktleider. Ecowater onderscheidt zich doordat zij 95% van alle onderdelen in eigen beheer produceren. Ook zijn de machines voorzien van tientallen patenten, keurmerken en certificeringen.

De ESM-serie van Ecowater is uitgerust met een ontsmettingsmodule. Hiermee is Bacteriegroei uitgesloten.

Als zout, natriumchloride NaCl, met water in aanraking komt lost het op. Dit pekelwater gebruikt een waterontharder om de kunsthars in de tank te spoelen en hiermee de opgevangen kalk los te weken van de kunsthars en te lozen in het riool. Door het pekelwater eerst door een ontsmettingsmodule te sturen, krijgen wij een beetje chloor. Dit chloor wordt dan gedurende de eerste minuten van het spoelproces, aangestuurd door de eigen computer van de waterontharder, met het spoelwater meegevoerd door het hars. Hier heeft het chloor een ontsmettende werking waardoor het kiemgetal in de tank nooit kan oplopen. Uiteraard wordt verder in het spoelproces al het chloor weer uit de tank gespoeld. U ruikt het niet en u proeft het niet. Ook eventuele vervuiling in de zoutvoorraad zal hierdoor geen kans krijgen om uw drinkwater te besmetten.

Eenmaal per twee jaar onderhoud

Een tweede voordeel is dat door de zelfreinigende werking van het chloor de onderhoudsinterval naar beneden kan. Wij adviseren de machines met een ontsmettingsmodule niet elk jaar, maar om de twee jaar te laten onderhouden. Op de levensduur van de waterontharder bespaart u dan zon € 900,- aan operationele kosten.

Superactie

Om de introductie van deze ontsmettingsmodule kracht bij te zetten, wordt standaard iedere nieuwe Ecowater waterontharder van het type ESM zonder meerprijs voorzien van een ontsmettingsmodule.

De ontsmettingsmodule van Ecowater: nog veiliger drinkwater en lagere operationele kosten.

De visie van Aqua Comfort is duidelijk: Er voor zorgen dat u kunt genieten van het meest heldere en zuivere water. U krijgt van ons 15 jaar garantie op basis van regulier onderhoud. Want een waterontharder koopt u niet voor even, maar voor de rest van uw leven.

De prijs voor een ESM15 is € 1595,00 inclusief ontsmettingsmodule, bypass en slangenset, 3x 25kg zout, btw en verzendkosten.

Mocht u zelf de waterontharder niet kunnen of willen installeren, dan regelen wij dit voor u voor € 200,00 inclusief btw.


ADVERTEERDER:
Naam: Aqua Comfort
Tel: 0651065737
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4892548/ko


Aqua Comfort levert Ecowater waterontharders die speciaal gemaakt zijn voor iedereen. Voor nu en later, ik wil kalkvrij water.

Deel deze advertentie met:
|