Waterontharder met ingebouwd actief koolfilter

prijs
€ 1.595
datum plaatsing
22-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Aqua Comfort
type
aangeboden
adverteert sinds
02-11-2015
plaatsnaam
Almelo
telefoon
0651065737
gezien
11 x
snelcode info
7051743

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Overige > Overige

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Bent u ook toe aan kalkvrij consumptiewater? 

Aqua Comfort verteld u zonder omwegen hoe dat het beste kan. Wij zijn een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in waterbehandeling. Hierbij sluiten de producten van de Amerikaanse firma Ecowater naadloos aan omdat zij waterontharders van superieure kwaliteit leveren. Deze waterontharders produceren kalkvrij water dat een behoud is voor sanitair en apparatuur, energie bespaart, en persoonlijk welbevinden genereert.

Met een productieaantal van 600.000 toestellen per jaar is Ecowater naast uitvinder van de waterontharder (in 1925) ook de onbetwiste marktleider. Ecowater onderscheidt zich doordat zij 95% van alle onderdelen in eigen beheer produceren. Ook zijn de machines voorzien van tientallen patenten, keurmerken en certificeringen.

 

De ERM-serie van Ecowater is uitgerust met een ingebouwd actief koolfilter.

Vanaf begin 2011 heeft Ecowater ook waterontharders met een ingebouwd actief koolfilter. De Ecowater Refiner Machine. Deze unieke ontharder verwijderd naast kalk en sedimentresten, ook nog eens alle geur-, kleur-, en smaakstoffen, hormoon- en medicijnresten uit het leidingwater. (lees: drinkwater) Resultaat: zuiver, zacht en zinnenprikkelend water.

Wij gebruiken in Nederland steeds meer medicijnen. De uitgescheiden medicijnresten worden bij de waterzuivering niet allemaal verwijderd. Deze medicijn- en hormoonresten worden via het oppervlaktewater en het grondwater, weer in het leidingwater aangeboden. Door gebruik te maken van de Ecowater ERM met actief kool bent u er zeker van dat de medicijn- en hormoonresten uit uw drinkwater zijn.

Actieve kool in de waterontharder van Ecowater: nog schoner drinkwater en lage operationele kosten.

De visie van Aqua Comfort is duidelijk: Er voor zorgen dat u de komende 30 jaar kunt genieten van het meest heldere en zuivere water. U krijgt van ons 15 jaar garantie op basis van regulier onderhoud. Want een waterontharder koopt u niet voor even, maar voor de rest van uw leven. De prijs voor een ERM10 is € 1595,00 inclusief bypass en slangenset, 3x 25kg zout, btw en verzendkosten. Mocht u zelf de waterontharder niet kunnen of willen installeren, dan regelen wij dit voor u voor € 200,00 inclusief btw.

Ecowater ontharders hebben een veilige 24V voeding met een te verwaarlozen elektriciteitsverbruik. Wij hebben voor deze machine ook een afstandsbediening of een Wifi-module voor bediening via smartphone en tablet. Een noviteit die u alleen bij ons ziet.

 


ADVERTEERDER:
Naam: Aqua Comfort
Tel: 0651065737
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5063381/ko


Aqua Comfort levert Ecowater waterontharders die speciaal gemaakt zijn voor iedereen. Voor nu en later, ik wil kalkvrij water.

Deel deze advertentie met:
|