nooit meer kalkaanslag

Huis, Tuin en Inrichting > Overige Huis, Tuin en Inrichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Bent u ook toe aan kalkvrij consumptiewater? 

Aqua Comfort verteld u zonder omwegen hoe dat het beste kan. Wij zijn een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in particuliere waterbehandeling. Hierbij sluiten de producten van de Amerikaanse firma Ecowater naadloos aan omdat zij waterontharders van superieure kwaliteit leveren. Deze waterontharders produceren kalkvrij water dat een behoud is voor sanitair en apparatuur, energie bespaart, en persoonlijk comfort verhoogd.

Met een productieaantal van 600.000 toestellen per jaar is Ecowater naast uitvinder van de waterontharder (in 1925) ook de onbetwiste marktleider. Ecowater onderscheidt zich doordat zij 95% van alle onderdelen in eigen beheer produceren. Ook zijn de machines voorzien van tientallen patenten, keurmerken en certificeringen.

Onze waterontharders zijn uitgerust met een ingebouwde ontsmettingsmodule.

Vanaf begin 2017 brengt Aqua Comfort de Ecowater waterontharders met een ingebouwde ontsmettingsmodule op de markt onder eigen naam. Deze unieke ontharders verwijderen niet alleen kalk en sedimentresten, maar ontsmetten de harstank bij iedere spoelbeurt  Resultaat: zuiver, zacht en zinnenprikkelend, 100% bacterievrij water. 

Waterontharder met ontsmettingmodule: nog schoner en veiliger drinkwater tegen zeer lage operationele kosten.

De visie van Aqua Comfort is duidelijk: Er voor zorgen dat u de komende 30 jaar kunt genieten van het meest heldere en zuivere water. U krijgt van ons 15 jaar garantie op basis van regulier onderhoud. Want een waterontharder koopt u niet voor even, maar voor de rest van uw leven. Voor € 1460,00 heeft u al een waterontharder inclusief ontsmettingsmodule, 3x 25kg zout, btw en verzendkosten. Mocht u zelf de waterontharder niet kunnen of willen installeren, dan regelen wij dit voor u voor € 200,00 inclusief btw.

Aqua Comfort ontharders hebben een veilige 24V voeding met een te verwaarlozen elektriciteitsverbruik.


ADVERTEERDER:
Naam: Aqua Comfort
Tel: 0651065737
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5982313/ko


Aqua Comfort levert Ecowater waterontharders die speciaal gemaakt zijn voor iedereen. Voor nu en later, ik wil kalkvrij water.

  • Prijs € 1.460
  • Datum plaatsing 01-12-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Aqua Comfort
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-11-2015
  • Plaatsnaam Almelo
  • Telefoon 0651065737
  • Bekeken 16 x
  • Snelcode info 9067961

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice