Outdoor Almere, survival kinderfeestje Flevoland

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Survival Almere
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Almere
telefoon
06-23232628
gezien
114 x
snelcode info
1713634
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een survival bij SEC Survivals Almere is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Je gaat met deskundige begeleiding de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, klimwand, boogschieten en andere spannende onderdelen. Het is geen wedstrijd, maar het gaat om samenwerking. Er zijn geen winnaars en geen verliezers. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.

De survivals zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Plezier staat voorop bij SEC Survivals Almere. De survival wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.

SEC Survivals Almere biedt jeugdsurvival, familiesurvival, kinderfeestje, schoolreisje en teambuilding. Na de inspanning is er eten en drinken in onze gezellige Pandahut.[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|