Technisch Sales Coördinator. 

Headhuntersteam AmsterdamAls Technisch Sales Coördinator ben je een belangrijke spil in het contact met de klanten en Accountmanagers.

In deze rol wordt je onderdeel van de verkoop binnendienst, waarbij het mede jouw verantwoordelijkheid is om de behoeften van de klant te identificeren en deze behoefte te vertalen in innovatieve onderscheidende voorstellen. Tijdens het aanbiedingstraject ben je bezig met complexe technische vraagstukken, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen en presenteren van de offerte. Je wisselt continu informatie uit daarnaast werk jij nauw samen met de andere collega's van de verkoop binnen- en buitendienst.

Als lid van salesteam is het jouw taak om een aantal sales gerelateerde taken uit te voeren in de breedste zin van het woord. Deze taken zijn:
-Het maken van offertes m.b.t. de geselecteerde pompoplossingen, waarbij de mate van detail afhankelijk is van de status en inhoud van de aanvraag.
-Klant contact m.b.t de aanvragen en op eigen initiatief achterhalen van additioneel informatie  om tot de best mogelijk selectie te komen.
-Je legt gegevens en gemaakte afspraken vast in het verkoopsysteem en speelt relevante zaken door aan en/of bespreekt deze met collega’s en/of zijn leidinggevende.
-Je neemt initiatieven inzake verbeterprojecten/procesafstemming.Functie-eisen

-Afgeronde MBO Technische opleiding of vergelijkbaar.
-Commerciële werkervaring in een technisch omgeving.
-Nederlands en Engels in woord en geschrift.
-Je kunt zelfstandig werken binnen een team.
-Communicatief, goed in het maken van verbindingen (binnen en buiten), flexibel, initiatiefrijk, resultaatgericht.
-Je bent een teamspeler.
-Ervaring met SAP, SAP CRM en Officeapplicaties is een pré.Aanbod:

Sterk innovatieve en sociale onderneming met een uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. Zelfstandigheid, brede opleidingsmogelijkheden en carrièreperspectief. Je maakt deel uit van een enthousiast team in een informele organisatie.
ArbeidsvoorwaardenLocatie: Almere

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706026/headhuntersteam-amsterdam-technisch-sales-co-rdinator-almere
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Headhuntersteam Amsterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-06-2018
  • Plaatsnaam Almere
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570345

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.