Werkvoorbereider bouw

PersoneelselectiefVoor een goede relatie van ons zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Bouw. Als Werkvoorbereider Bouw ben je verantwoordelijk voor de voortgang van nieuwe en lopende werken. In deze organisatie wordt veel samengewerkt met een vaste en hechte klantenkring  waar de werken voor uit moeten worden gevoerd. De organisatie is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud dus je hebt veel uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden en geen dag is het zelfde!

Ben jij de Werkvoorbereider bouw die wij zoeken en ben jij geinteresseert in een veelzijdige functie als dit? Reageer dan snel!
Bedrijfsomschrijving


Als Werkvoorbereider Bouw werk je in een hecht team waar samenwerken heel belangrijk is. Je hebt veel contact met jouw collega's op het kantoor en in de buitendienst. Je zorgt ervoor dat iedereen door kan werken met de juiste materialen voor de klus. En wanneer er meer of minderwerk is, ben jij daar ook van op de hoogte. Doordat jij een verantwoordelijke functie hebt, weet je dat het juist voorbereiden cruciaal is voor een goed verloop van het project! 
Functie-eisen


Als Werkvoorbereider Bouw moet je natuurlijk ook wat kunnen!

Je hebt:
-Minimaal een afgeronde MBO 4 diploma richting bouwkunde
-kennis van de bouw en relevante werkervaring in de werkvoorbereiding van de bouw
-een klantvriendelijke instelling 
-rijbewijs B 

Je bent:
-Klantvriendelijk
-woonachtig in de omgeving van Almere
-een zelf starter die het werk ziet liggen
-kosten bewust
-doelgerichtArbeidsvoorwaarden


Als je bij ons als Werkvoorbereider Bouw aan het werk gaat, moet je daar natuurlijk wel iets voor terug krijgen. Naast dat je een uitdagende en verantwoordelijke baan hebt, krijg je ook een goed salaris en goede secundaire voorwaarden. Een kilometervergoeding of een auto van de zaak. Kortom een mooie functie met goede voorwaarden!

Soort dienstverband: Vast

Aantal uren : 40

Startdatum: per direct of zo snel mogelijk


Locatie: Almere

Salaris indicatie: 1750-2500, 2500-3500, 0-1000000

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705489/personeelselectief-werkvoorbereider-bouw-almere
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder PersoneelSelectief
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Almere
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570749

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.