Weekendkracht Boerderij \'De Stal\'

Ipse de Bruggen

Is het werken met dieren jouw passie? Heb jij ervaring in de dierverzorging en ben je een echt buitenmens? En sta jij met beide benen op de grond als de zon schijnt maar ook in weer en wind? Dan bieden wij jou een uitdagende werkplek op onze mooie Boerderij in Zwammerdam.

Wie zijn wij
Boerderij 'De Stal' is een “Kinderboerderij voor volwassenen“, gelegen binnen het instellingsterrein van Hooge Burch in Zwammerdam. Van maandag tot en met vrijdag werken 6 tot 8 cliënten samen met hun begeleiders en vrijwilligers op de Boerderij. De werkzaamheden van de cliënten bestaan uit het verzorgen van de dieren en het onderhouden en schoonmaken van het terrein en stallen. Maar ook in het weekend hebben de dieren voeding en verzorging nodig en zijn er verschillende werkzaamheden te verrichten.

Jouw baan
Als weekendkracht ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het reilen en zijlen van de boerderij in de weekenden. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en voederen van de dieren en het schoonmaken van de stallen en het terrein. Je werkt ieder 2 weekenden per maand, 5 uur per dag.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die aantoonbare ervaring heeft met het verzorgen van de dieren, een opleiding dierenverzorging is een pré maar niet noodzakelijk. Je bent iemand die zelfstandig kan werken en ook als het weer wat minder is sta jij paraat, je bent een echt buitenmens. Je hebt inzicht in de werkzaamheden die gedaan moeten worden en kan dit goed plannen binnen de beschikbare uren. Je communiceert via een overdrachtsmap met de collega’s van “ door de week “ en de andere weekend kracht.

Wat wij bieden
Het betreft een functie van minimaal 5 uur en maximaal 10 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 15; een brutosalaris tussen € 1.556,00 en € 2.153,00 op basis van een 36-urige werkweek.

Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Cleo Fakkel via T:06-18512251 of 088-9672399.


Locatie: Zwammerdam

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 8-16

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705832/ipse-de-bruggen-weekendkracht-boerderij-de-stal-zwammerdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Alphen aan den Rijn
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21570509

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.