Begeleider D (MBO 4) Gehandicaptenzorg

Ipse de Bruggen

Kan jij genieten van de kleine dingen die voor de cliënten een groot succes zijn? Hoor jij aan de voetstappen op de gang wat een client aan het doen is? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij
Je komt te werken in een geschakelde woning op het landgoed van Ipse de Bruggen in Zwammerdam. 14 Volwassen cliënten wonen hier samen in twee groepen. Waarop de ene groep jongvolwassenen wonen met een meervoudig complexe beperking (niveau 0-18 maanden) en moeilijk verstaanbaar gedrag, wonen op de andere groep ouder wordende cliënten met lichte gedragsproblematiek. Je komt binnen in een hecht en gezellig team waar er veel gelachen wordt, maar waar je ook klaar staat voor elkaar op moeilijke momenten.

Jouw baan
Samen met het team zorg je voor de begeleiding en verzorging van alle cliënten. Het ene moment help je een cliënt met aankleden en het andere moment zijn jullie samen aan het eten. Terwijl jij de medicatie voor een cliënt klaar zet, is een collega een gespannen cliënt aan het kalmeren. Je hebt regelmatig contact met collega's zoals gedragsdeskundigen en artsen om de laatste ontwikkelingen van de cliënten door te nemen om vervolgens met het team de beste zorg op maat af te stemmen. Je werkt de zorgplannen bij en onderhoudt contact met ouders of verzorgers. Soms is het even hectisch en vragen veel collega's en cliënten om jouw aandacht. Aan het einde van de middag zorg je samen met een collega voor het eten en vang je de cliënten op die terugkomen van de dagbesteding. Zodra de cliënten op bed liggen is er de tijd om samen even de dag door te nemen.

Jouw profiel

-Je hebt een relevante zorgopleiding op minimaal MBO niveau 4.
-Je hebt werkervaring binnen de zorg en affiniteit met onze doelgroep.
-Je motiveert en coacht collega's en staat open voor feedback.
-Je kan goed omgaan met uitingen van agressie van onze cliënten.
-Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken (geen nachtdiensten).Wat wij bieden
Het betreft een functie van minimaal 24 uur en maximaal 32 per week. Na een jaar kom je in aanmerking voor een vaste aanstelling. Ook is er de mogelijkheid om extra uren te werken bij andere woningen. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; een brutosalaris tussen € 1.898,00 en € 2.807,00 op basis van een 36-urige werkweek.

Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelig fitnessplan en een fietsplan. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren te kopen en te verkopen.

Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Lisette van Staveren via telefoonnummer: 088-9672815.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden in de 3e en 4e week van januari 2019.
Mocht één van bovenstaande data niet uitkomen, maar weet je zeker dat jij de juiste kandidaat bent om ons team te versterken, solliciteer gerust. Wij maken graag een uitzondering voor onze nieuwe collega.


Locatie: Zwammerdam

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705828/ipse-de-bruggen-begeleider-d-mbo-4-gehandicaptenzorg-zwammerdam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Alphen aan den Rijn
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570513

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.