Antarctica Business Center Zuidpoolsingel 172, Alphen

prijs
€ 273
datum plaatsing
22-03-16
adverteerder
Oog Vastgoed
type
aangeboden
adverteert sinds
05-03-2014
plaatsnaam
Alphen aan den Rijn
telefoon
0172764444
gezien
13 x
snelcode info
6728219

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zakelijke goederen > Bedrijfs Onroerend goed

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen
 ● Aanbodtype: Koop
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Oppervlakte (in m²): Kantoorruimte

OMSCHRIJVING:

Op een prachtige locatie in Alphen aan den Rijn, tussen het centrum, het station en de Euromarkt, staat het Business Center Antarctica. Het office center telt op de begane grond 1.500 m² zeer representatieve kantoorruimte.

Je kantoorruimte moet bij je passen, je moet er lekker kunnen werken. Bij Antarctica Business Center begrijpen ze dat. Antarctica is the place to be voor alle ondernemers, van starter tot multinational.

De oppervlakten van de te huren kantoren variëren. Dus groeit jouw onderneming, dan is er de mogelijkheid om uit te breiden. De kleinste kantoren zijn 27 m2 en het grootste kantoor is 80 m2. Iedere bedrijfsruimte heeft een eigen pantry en een opslagruimte in de algemene gang. Tevens zijn alle kantoren voorzien van een eigen alarminstallatie.

De ligging is ideaal. Het bedrijfspand staat dicht bij het station en het centrum van Alphen aan den Rijn. Je bent zo met de trein in Leiden of Utrecht of je reist met de Interliner naar Amsterdam of Den Haag. Ook de uitvalswegen N11 en N207 zijn snel met de auto te bereiken.

Er zijn regelmatig kantoren beschikbaar, dus stuur ons een bericht als je je bedrijf hier zou willen vestigen.


ADVERTEERDER:
Naam: Oog Vastgoed
Tel: 0172764444

Deel deze advertentie met:
|