Te Huur Bedrijfsterrein Houtwerf Nieuwerbrug

Zakelijke goederen > Bedrijfs Onroerend goed

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen
 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Oppervlakte (in m²): Bedrijfsruimte

OMSCHRIJVING:

Bedrijfsterrein Houtwerf is het voormalige terrein van Houthandel A. van den Berg, en daarna van Precious Woods. Op deze bijzondere plek, net buiten de bebouwde kom van Nieuwerbrug aan den Rijn vindt u dit geheel van kantoren, opslagloodsen en buitenterrein. Hier onderneemt u, in een natuurrijke omgeving, dicht bij de rivier de Oude Rijn en de Gouwe, maar toch in de nabijheid van het dorp Nieuwerbrug. Het geheel ligt op ca. 25.000 m2 eigen grond en heeft een prachtige authentieke bijgebouwen en functionele opslagloodsen met bovenloopkraan en houtdroogkamers. De kantoren zijn aan elkaar verbonden waardoor er één geheel gecreëerd is.

De gangen van de kantoorgebouwen zijn voorzien een antraciet hardstenen vloer. In de kantoren ligt tapijt. Beide kantoren hebben een vooringang met aan de achterzijde een deur naar de tuin. Op de begane grond zijn drie aparte kantoorruimtes en een grote kantoortuin welke door open wanden van elkaar gescheiden. Een aantal kantoren is voorzien van aircos, vaste kastenwanden en archiefruimte. Op de etage is veel opberg/ archiefruimte op de zolder.

Het middelste kantoorgebouw heeft een kleine entree voor chauffeurs met een ontvangstbalie, een ruime bedrijfskantine op de begane grond en directiekamers op de eerste etage. Deze zijn lekker licht door grote glazen dakkapellen aan de noordzijde met veel glas en dakvensters aan de zuidzijde voorzien van automatisch werkende zonwering.

Bijgebouwen
De bedrijfshal Kist heeft een afmeting van 800 m². Over de volle lengte is de bovenloopkraan te gebruiken voor het liften van zware materialen. De vloer is deels voorzien van industrietegels (30x30x8cm) en deels van Stelcon platen. De wanden zijn van hout en het heeft aan de voorzijde en aan de zijkant een elektrische overheaddeur van ca. 20 m2 elk. De vrije hoogte is 8 m².

De bedrijfshal Stenen Hal is verbonden met de Kist via een interne schuifdeur. Deze geïsoleerde hal heeft een afmeting van 70 x 40 meter en is een ruimte van 2.800m2 geheel vrije overspanning. De vloer is voorzien van Stelcon- platen en heeft gemetselde wanden. Deze hal heeft twee grote elektrische overhead deuren van resp. 8 x 4 mtr en 7 x 4 mtr en 4 loopdeuren.

Deze hal beschikt voorts over een verzonken containerput (lossen/laden containers met heftruck)

De Zwarte Loods - ca. 1.400 m2 - heeft vier 3 professionele droogkamers computergestuurd om hout te kunnen drogen en is voorzien van een vloer van deels beton en deels Stelcon-platen.

De Zagerij. Deze hal van 20 x 7mtr heeft een vrije binnenhoogte van 7 mtr en is geheel van voorzien van één-steensmuren en heeft 3 toegangsopeningen: 4,5 x 4mtr; 6,5x3mtr; 4,5x4,5mtr.
In de muren bevinden zich een 18-tal oud-industriële stalen ramen. De vloer is beton.
Algemeen
 ● Totaal oppervlakte terrein: ca. 25.000 m²
 ● Kantooroppervlakte: ca. 550 m²
 ● Gebouwen: ca. 5.000 m²
 ● Open terrein: ca. 20.000 m²
 ● Elektriciteitsaansluiting 100kVA (vanuit op het terrein aanwezige transformatorhuis)

Kantoren
 ● Systeemplafond met inbouw verlichting
 ● Radiatoren
 ● Pantry
 ● Databekabeling aanwezig
 ● Toiletten
 ● Douche/ kleedruimte
 ● Archiefruimte

Voorzieningen Bedrijfsruimte Kist
 ● Bovenloop kraan
 ● Elektrische bedienbare overheaddeur met loopdeur
 ● Houten schuifdeuren wanden
 ● Tl verlichting
 ● Vloer stelcon-platen en industrietegels (30x30x8cm)
 ● Meterkast
 ● Krachtstroom voorzieningen

Voorzieningen Bedrijfsruimte Stenen Hal
 ● 2800 m2 (40x70 mtr)
 ● Vrije overspanning 40m1
 ● Geïsoleerd
 ● Verdiepte containerput (lossen/laden containers met heftruck)
 ● 2x Elektrische bedienbare overheaddeuren + 4 loopdeuren
 ● Gemetselde wanden
 ● Tl verlichting
 ● Vloer stelcon-platen
 ● Meterkast
 ● Krachtstroom voorzieningen

Voorzieningen Bedrijfsruimte Zwarte Loods
 ● Schuifdeuren
 ● Loopdeuren
 ● Tl verlichting
 ● Vloer deels stelcon-platen en deels beton
 ● Krachtstroom voorzieningen


Locatie/ Bereikbaarheid
Het geheel ligt landelijk en toch centraal gelegen, te midden van de driehoek Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Nieuwerbrug aan den Rijn is een rustig, centraal gelegen dorp in de Randstad, tussen de gezellige plaatsen Bodegraven en Woerden aan de rivier de Oude Rijn, te midden van het Groene Hart.

Het perceel grenst aan het water de Dubbele Wiericke en er is open vaarverbinding naar de Oude Rijn en de Gouwe. Ook is het goed te bereiken via de provinciale weg tussen Woerden en Bodegraven.

Huurprijs € 300.000,- per jaar exclusief BTW, servicekosten dient de huurder op eigen naam te zetten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2000=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De huur en btw dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ - huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.


ADVERTEERDER:
Naam: Oog Vastgoed
Tel: 0172764444

  • Prijs € 300.000
  • Datum plaatsing 23-03-16
  • Adverteerder Oog Vastgoed
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 05-03-2014
  • Plaatsnaam Alphen aan den Rijn
  • Telefoon 0172764444
  • Gezien 26 x
  • Snelcode info 7052544

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Financieren
Verzekeren