Te huur vanaf 20m² kantoorruimte in Tauro

prijs
€ 325
datum plaatsing
01-04-16
adverteerder
Oog Vastgoed
type
aangeboden
adverteert sinds
05-03-2014
plaatsnaam
Alphen aan den Rijn
telefoon
0172764444
gezien
17 x
snelcode info
7113679

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zakelijke goederen > Bedrijfs Onroerend goed

KENMERKEN:
 ● Levering: Ophalen
 ● Aanbodtype: Huur
 ● Bestemming: Kantoorruimte
 ● Oppervlakte (in m²): 20

OMSCHRIJVING:

TAURO Alphen aan den Rijn is een full-service bedrijfsverzamelgebouw voorzien van een stijlvolle moderne entree met een digitale receptie. U huurt een gestoffeerde ruimte die u naar eigen wens kunt inrichten. Indien u dit wenst, kunnen wij de ruimte ook voor u meubileren. Uw kantoor wordt aangepast aan uw wensen en groeit of krimpt zo nodig met u mee.

Daarnaast kunt u naar behoefte gebruikmaken van de Tauro faciliteiten zoals receptiediensten, telefoonbeantwoordingservice en diverse spreek- en vergaderruimtes. U kunt ook gebruikmaken van de spreek- en vergaderruimte in alle overige Tauro vestigingen.

Flexibel, transparant en laagdrempelig: Tauro geeft ondernemers de ruimteHet gebouw: Een modern kantoorgebouw met een zeer gunstige ligging de Europalaan (nabij Euromarkt). Hierdoor is het uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het treinstation en het centrum van Alphen aan den Rijn zijn op loopafstand. Het NS-station. U kunt (gratis) parkeren op het parkeerterrein achter het gebouw. Schuin tegenover het gebouw is een klein winkelcentrum.

De servicekosten zijn o.a. verwarming en onderhoud, inclusief nutsvoorzieningen zoals gas, water en elektriciteit en services als schoonmaak van de algemene ruimten en afval containers.

HUURTERMIJN
Flexibel en in overleg.

HUURPRIJS
Vanaf € 325,-per maand. Aan de hand van uw wensen verzorgen wij een passende aanbieding.
HUURBETALINGSPERIODE
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden, inclusief servicekosten en BTW

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

ADVERTEERDER:
Naam: Oog Vastgoed
Tel: 0172764444

Deel deze advertentie met:
|