Begrafenis Alphen aan den Rijn

Van Staveren Begrafenisverzorging

Sumatrastraat 11

2405 EM Alphen aan den Rijn


0172 - 23 33 38

 www.vanstaverenbegrafenisverzorging.nl

info@vanstaverenbegrafenisverzorging.nl

 

Een verzorgde begrafenis met waardigheid en stijl,

 

daarin onderscheidt van Staveren Begrafenisverzorging zich.

 

 

Persoonlijke benadering.

In verdrietige omstandigheden is een persoonlijke benadering heel belangrijk. Ook als de overledene niet van te voren zijn of haar wensen heeft aangegeven kan van Staveren Begrafenisverzorging helpen bij ieder aspect van een afscheid.We komen bij u thuis om in alle rust de begrafenis te bespreken waarbij u als nabestaande de mogelijkheid heeft om al uw wensen aan ons kenbaar te maken. 

De periode na een overlijden is vaak hectisch en emotioneel. In zulke tijden is het extra fijn om te kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van een professional.

Aandacht voor al uw wensen.

Het verzorgen van de overledene kunnen wij in zijn geheel voor u doen, maar indien u dit wenst kunt u bepaalde dingen ook zelf, of met behulp van ons doen.

Of de overledene thuis of op een andere locatie wordt opgebaard bepaalt u. Ook kunt u zelf bepalen wanneer en waar gelegenheid tot condoleance wordt geboden en kunt u aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot de invulling van de dag van de begrafenis.

 Locaties.

Van Staveren Begrafenisverzorging verzorgt begrafenissen in de gemeentes:

 

  • Alphen aan den Rijn, dus inclusief Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam

alph01

bod01

gouda01

wad02

  • Zuidplas (Moordrecht, Nieuwwerkerk aan den Ijssel en Zevenhuizen-Moerkapelle)

mkp02

 Wilsbeschikking.

Heeft u zelf al eens nagedacht over hoe uw afscheid er uit zou moeten zien? Praat u hier wel eens over met bijvoorbeeld uw partner? U kunt zich voorstellen dat het voor uw nabestaanden wel fijn zou zijn als zij op de hoogte zijn van uw wensen. Bij Van Staveren Begrafenisverzorging in Alphen aan den Rijn kunt u daarom een wilsbeschikkingsboekje "Mijn laatste wens" aanvragen. Hierin kunt u precies aangeven hoe uw afscheid eruit zou moeten zien. wils.bp.

In het boekje kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn en wat u zelf belangrijk vindt, zodat het afscheid precies past bij wie u was. Mocht het moment gekomen zijn, dan gebruikt Van Staveren Begrafenisverzorging dit document als leidraad. Met jarenlange ervaring in de uitvaartbranche kunnen nagenoeg alle wensen gerealiseerd worden, zodat elk afscheid stijlvol, waardig en hoogstpersoonlijk is.

 

Wenst u meer informatie?

Klik dan hier voor onze website. 

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bel ons op 0172 - 23 33 38


VS.1anim3