Interieuradvies Alphen aan den Rijn

/files/34570/34569280

 

Interieuradvies op maat

 

Sfeer Interieur portret Nel

 

Hoe tevreden bent u nog met uw interieur? Past het bij hoe u nu leeft? Een nieuwe levensfase stelt vaak andere eisen aan uw interieur. Of biedt ruimte om iets nieuws te doen. Bijvoorbeeld als u kinderen heeft die het huis uitgaan. 

 

 

 

 

 

Sfeer interieur voorbeeld

Voorkom keuzes waar u spijt van krijgt

Zelf aan de slag gaan met uw interieur is verleidelijk. Het lijkt zo eenvoudig. In de praktijk blijkt vaak dat mensen zaken over het hoofd zien. Zo loopt u het risico om keuzes te maken waar u achteraf spijt van krijgt. Dat kost onnodig veel geld en levert niet het resultaat op dat u wilt. Ga voor zekerheid en schakel een specialist in. Nel Verduyn van Sfeer Interieur denkt met u mee en geeft persoonlijk interieuradvies.  

Op basis van uw leefstijl en uw persoonlijke smaak helpt Nel om de juiste keuzes te maken voor uw interieur. Zo kunt u straks weer wonen zoals u dat graag wilt.

Bij Sfeer Interieur kunt u naast interieuradvies ook terecht voor interieurontwerp en -realisatie. 

 

sfeer Interieur voorbeeld ontwerp

De veelzijdigheid van interieuradvies

Uw interieur bestaat uit veel verschillende elementen. Laat u goed adviseren over:

Wandbekleding (behang, PanelWood), - Raamdecoratie (gordijnen, shutters, inbetweens), - Verlichting (leeslamp, sfeerverlichting), Meubels (comfortabele banken en fauteuils), Accessoires.

Nel weet wat er te koop is en hoe u de verschillende elementen goed op elkaar afstemt. Met slimme combinaties en mooie accenten creëert zij voor u een omgeving waarin u zich comfortabel voelt. Een tikkeltje gewaagd als het kan en altijd met een warme sfeer als uitgangspunt. Natuurlijk zijn uw wensen de basis voor het interieuradvies van Nel.

  

 

Sfeer Interieur voorbeeld  van ontwerp

Welke materialen, kleuren en dessins passen bij uw smaak?

Nel laat u graag zien wat er mogelijk is. U bent van harte welkom in haar showroom in Zwammerdam om inspiratie op te doen. Ga eens langs om bijzondere stoffen te bekijken. Op basis van uw smaak maakt Nel een selectie uit haar uitgebreide collectie. Voor uw gordijnen, de bekleding van uw meubels of bijzondere kussens. Met de juiste stoffen creëert u echte eyecatchers in uw interieur.

Adviseren over interieurstoffen is een van de specialisaties van Nel. Maak gebruik van haar kennis en ervaring voor uw eigen interieur. Er zijn stoffen in diverse prijsklassen. 

 

 

 

sfeer interieur ontwerp-voorbeeld

Persoonlijk interieuradvies begint bij u thuis

Voor het beste interieuradvies komt Nel bij u thuis. Zo kan zij met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn van de ruimte die u wilt aanpakken. Ook zorgvuldig opmeten is belangrijk.

Voor een inventarisatie van uw wensen neemt Nel uitgebreid de tijd. Wat vindt u bijvoorbeeld belangrijk als het om de eigenschappen en het onderhoud van uw gordijnen of andere raamdecoratie gaat? Sommige stoffen hebben een mooie uitstraling maar zijn kreukgevoelig of zorgen voor inkijk. Andere zijn zonder voering niet bestand tegen fel zonlicht. Met het stellen van de juiste vragen helpt Nel u om de juiste raamdecoratie en andere interieurproducten te kiezen.

 

 

 

/files/34559/34558625

Van interieuradvies naar ontwerp en realisatie

Met een compleet beeld van uw smaak en wensen maakt Nel eerst een schets. In een vervolgfase is dit de basis voor een uitgebreid interieurplan. Compleet met stalen van de stoffen voor uw nieuwe interieur. Zo krijgt uw nieuwe interieur stukje bij beetje vorm.

Ook de realisatie van uw nieuwe interieur is bij Sfeer Interieur in goede handen. Met een uitgebreid netwerk van vakmensen kan zij elk onderdeel voor u realiseren. Precies zoals u het samen met Nel heeft bedacht.

 

 

 

/files/34559/34558627

Kom inspiratie opdoen

Sfeer Interieur is gevestigd aan de Molenstraat 29 in Zwammerdam. Op vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom in de sfeervolle showroom op hetzelfde adres. Wilt u liever op een ander moment langskomen? Neem dan contact op met Nel om een afspraak te maken: Bel 0172-619409 of stuur een e-mailbericht naar info@sfeerinterieur.nl. Stel in alle rust uw vragen, bekijk de mogelijkheden en doe nieuwe inspiratie op. Natuurlijk zorgt Nel voor een lekkere kop koffie of thee. Uw bezoek is vrijblijvend maar meer dan de moeite waard.

Voor meer informatie, kijk op https://sfeerinterieur.nl/