Kantoormeubelen Alphen aan den Rijn

Hijdra.com

Waaier 15

2451 VV Leimuiden

T: 0172 - 602261

E: info@hijdra.com

W: www.hijdra.com

 

  De ideale werkomgeving creëert u met hijdra.com

/files/32204/32203591

 

Dat is ons motto en daar mag u op rekenen bij hijdra.com. Van advies bij het kantoorinterieur kiezen, vernieuwing van de totale (nieuwe) kantoorinrichting, het optimaliseren van uw werkplek, onderhouden van uw kantoormachines tot en met het leveren van het papier, de pennen en de koffie.

Dit verzorgen wij al meer dan 20 jaar voor onze klanten. Als een sparringpartner staan wij altijd klaar voor de geplande en ongeplande vraagstukken.

Een werkomgeving is er om voor u te werken en niet andersom. Op deze manier kunt u optimaal functioneren. Waar u ook bent.

 

 

   Het begint bij een goed advies

/files/32204/32203763U gaat te rade bij uw omgeving, leest op internet en vraagt om advies bij de verkopende partij. Zo komt u tot een beslissing. En wij snappen dit.

Onze website, adviseurs en operationeel team zijn hier ook volledig op ingesteld. Persoonlijk aan tafel bij u op kantoor, in onze showroom, aan de telefoon, via onze chat of social media. U kiest.

Onze mensen zijn getraind op het gebied van werkplekinrichting en interieuradvies. Zowel de ergonomie als de vormgeving moet kloppen met de koers die u wilt varen. De totaalinrichting omvat vloeren, wandbekleding, verlichting en aandacht voor de luchtkwaliteit.

Onze it-specialist begeleidt de projecten op het gebied van ICT, plaatsen van servers, aansluiten van beeldschermen en printers en alles wat erbij komt kijken. We huizen in en we huizen uit, ook interne verhuizingen zijn mogelijk. Om dit snel en efficiënt te doen maken we vooraf een goed plan.

   

   Makkelijk bestellen

/files/32204/32203546

 

Wilt u makkelijk online bestellen?

Wij hebben voor u een ruime keuze aan producten van diverse merken voor een eerlijke prijs op onze website: hijdra.com.

Hier vindt u een zeer ruim assortiment aan kantoormeubelen, machines en artikelen van verschillende A-merken zoals Giroflex, Interstuhl, Häg, Voortman, Balma, Joob, De Vorm, Toshiba, Brother, Oki, Leitz, Dymo en Huislijn.

Van deze merken zijn wij tevens official dealer en servicepunt. U ontvangt de producten altijd snel thuis.

  

   

 

   Kopen bij hijdra.com is de taart

    

Zorgen dat uw product gedurende de levensduur optimaal functioneert, dat is de kers.

Wij monteren, installeren, onderhouden en repareren uw producten; denk aan bedrijfs- en kantoormachines en kantoormeubilair.

  

   

 

 

   

   Altijd een passende oplossing

/files/32204/32203783

 

hijdra.com doet er alles aan om aan uw vraag te voldoen. En hebben wij de kennis of de kracht niet in huis? Dan gaan wij te rade bij onze partners.

Zo hoeft u de vraag maar een keer te stellen en wordt er direct gewerkt aan een oplossing voor uw uitdaging. Wij weten gelukkig ook niet alles. Heeft u een vraag waar wij zelf geen kennis van hebben, dan betrekken wij experts uit ons netwerk bij uw project.

We hebben daarvoor samenwerkingen met fysiotherapeuten, mensendieck therapeuten, interieurarchitecten en printing deskundigen.

 

   

 

   Informeren en inspireren

/files/32207/32206017

 

Voor ons is het (her)inrichten van de werkomgevingen dagelijkse kost. Voor u heel waarschijnlijk niet. Om u toch een beetje wijs te maken in deze mooie wereld, publiceren wij met grote regelmaat blogs, artikelen en projecten om u te inspireren.

Op deze manier hopen wij uw kader te vergroten, maar ook uw keuze te vergemakkelijken. Graag inspireren wij u ook op het gebied van de ideale werkomgeving, zoals het bewegen op kantoor en het creëren van een gezonde en duurzame omgeving voor u en uw medewerkers.

/files/32204/32203839