Meubels Alphen aan den Rijn

 

't Woonhuys


Raadhuisstraat 289


2406 AE Alphen a/d Rijn


T: 0172 494414


E: het@woonhuys.info

W: www.woonhuysonline.nl

 

Op zoek naar wooninspiratie, meubels, accessoires of een cadeau?

 

/files/20440/20439973Bij ons kun je terecht voor onder ander betaalbare meubels en accessoires. De stijl van onze meubels en accessoires varieert van landelijk chique tot industrieel stoer. Voor ieder wat wils. Wij bieden de mooiste merken aan zoals Riviera Maison, Bastion Collections, Lampe Berger, DTP-import en Bunzlau Castle. 

Ook voor lampen, vloerkleden, beddengoed, kussens en plaids kun je bij ons terecht.

In onze winkel  adviseren wij je graag bij het maken van een keuze, maar je kunt ook eenvoudig en snel online in onze webshop winkelen.

 

 

Collecties.

/files/20440/20439991Meerdere malen per jaar krijgen wij nieuwe collecties binnen van de verschillende merken. Achter de meeste meubels die wij verkopen zit een uniek en bijzonder verhaal. Veel meubels worden met de hand gemaakt en zijn daardoor echt authentiek.

Voor de meubels die wij verkopen worden  vaak oude materialen gerecycled. Denk bijvoorbeeld aan oude deuren voor een kast, gerecycled leer voor de stoelen of oude delen van een kano voor een tafelblad.

 

 

Zuivere lucht.

/files/20440/20439992Ken je dat gevoel? Je komt thuis en het huis ruikt naar de hond, maar dat is nou niet echt zoals je het zou willen. Of je staat ’s ochtends op en het huis ruikt nog naar het avondeten van de avond ervoor. Wil je daar vanaf? Dan hebben wij dé oplossing.

Lampe Berger zuivert de lucht van onaangename geuren in huis zoals kook-, rook- en huisdierenluchtjes. Hierbij komt dan indien gewenst een andere heerlijke geur bij vrij. In tegenstelling tot de geurstokjes die iedereen wel kent, gaan de geurstokjes overheersen. Maar Lampe Berger zuivert de lucht, er is dus echt niets meer van te ruiken.

 

’t Woonhuys is al meer dan 30 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn

en daar zijn wij trots op.

 

 

 

Graag tot ziens in onze winkel of op de webshop.

 /files/20403/20402802