Palliatieve zorg Alphen aan den Rijn

FLEXLU                               

T: 06 - 41492841               

E: info@flexlu.nl           

W: http://flexlu.nl/

 

/files/22434/22433571Introductie.

Flexlu, zuster in de buurt. De flexibele zorg voor thuis.

Ik ben Lucia Duiker,  ziekenverzorgende en BIG geregistreerde verpleegkundige. Ik woon in Alphen aan den Rijn.

Heeft u een zorgvraag dan kunt u per telefoon of per e-mail contact opnemen met Flexlu. Na ontvangst van uw vraag neem ik contact met u op voor een kennismakingsgesprek, dat geheel vrijblijvend is.

 

Ad hoc hulp nodig ,ook in het weekend, van een gecertificeerde verpleegkundige?

 

Bel Flexlu, want wij staan ook in het weekend voor u klaar. Ook voor u als PGB en als particuliere cliënt. Door regelmatig scholing te volgen heeft Flexlu  ruime ervaring in de terminale/palliatieve zorg,maar ook voor verzorging,verpleging en begeleiding kunt u bij Flexlu terecht. Het team van Flexlu is een klein en persoonlijk team,wat inhoudt dat u met 2 tot 3 medewerkers te maken hebt. Het team heeft ruime ervaring in de zorg opgedaan en vaak in verschillende settings gewerkt. Het team is dus breed inzetbaar. Heeft u specialistische zorg nodig, wij hebben de specialisten in huis.

 

Flexlu zorgt ook dat u de hulpmiddelen in huis hebt die u nodig heeft om het leven wat aangenamer te maken voor u. U behoudt altijd de  regie over uw eigen leven wij ondersteunen u en uw naasten en geven het beste advies. 

 

Ook Transfer verpleegkundigen in ziekenhuizen kunnen op elk gewenst moment contact met Flexlu opnemen, evenals zorgorganisaties die handen aan het bed tekort komen.

 

Het zorgaanbod van Flexlu is er echter ook op gericht om u als mantelzorger te ontzorgen.

 

Mensen die weten dat ze niet lang meer leven, willen het liefst in een voor hen vertrouwde omgeving zijn, meestal thuis. Als partner, kind, familielid of vriend(in) neemt u als vanzelfsprekend de verzorging op u: u bent de mantelzorger. 

 

Flexlu biedt terminale/palliatieve zorg: nachtzorg, 12 of 24 uurszorg:

 

Flexlu ondersteunt u bij deze moeilijke taak door deze mantelzorg over te nemen. Flexlu werkt met een achterwacht team. Hierdoor is de zieke continu van zorg gewaarborgd. 

 

Flexlu geeft tijd, aandacht en ondersteuning. De zieke in de laatste levensfase helpen wij met lichte lichamelijke verzorging, bij het eten en drinken, bij de toiletgang. Verder worden ook kleine hand- en spandiensten verricht.

 

Wij kunnen emotionele steun aan de mantelzorger geven, gelegenheid geven om weg te gaan, bijvoorbeeld voor een boodschap of om gewoon eventjes wat rust te nemen. Veranderingen in de gezondheid van de zieke wordt nauwkeurig in de gaten gehouden; indien nodig wordt met de juiste instantie contact opgenomen.  

 

 

Flexlu geeft op aanvraag ook gastlessen op scholen over het starten van een eigen bedrijf als ZZP-er in de zorg.  

 

  

Klik hier voor meer informatie!