Webdesign Alphen aan den Rijn

Waar zitten we?

iStandOut
Marktstraat 5
2411 BE BODEGRAVEN

t: +31 (0)6 16 82 01 16

e: info@i-standout.nl

w: https://istandout.nl

 

Webdesign Alphen aan den Rijn

Webdesign Alphen aan den Rijn - Hoe kan ik me (online) onderscheiden van mijn concurrenten? Hoe moet mijn website eruit zien; welk webdesign past bij mij en mijn merkwaarden? Hoe zorg ik dat mijn klanten mij online kunnen vinden en dat bezoekers ook kopers worden (SEO – SEA - conversie) Je bent ondernemer en wilt goed voor de dag komen. Een professionele website is tegenwoordig net zo belangrijk als een visitekaartje. i-Standout helpt je om je online aanwezigheid tot een succes te maken.

Jouw zakelijke identiteit in beeld

Wij zorgen ervoor dat jij jezelf op een professionele wijze kunt presenteren met een website waarmee jij scoort. Wij vertalen jouw zakelijke identiteit naar een website die bij jou past. Als je het gevoel hebt dat je huidige website beter kan, of je wilt je visie eens toetsen, neem dan contact met ons op. We geven je advies over je belofte naar de klant, je positie in de markt en de uitstraling en indeling van je huidige website. We onderzoeken of je huidige site aansluit bij jou, je klanten en je bedrijfsdoelen. We helpen je op weg maar blijven je on the road ook bijstaan met hands-on advies.

Maar we doen meer dan websites bouwen…

We geven advies en ondersteunen je bij:

  • Marketing-communicatie – alles begint met een plan
  • Personal branding – wie ben jij als merk?
  • Huisstijl – van ontwikkeling tot drukwerk
  • Fotografie – van jou of je product
  • Webdesign - Wordpress
  • Teksten – SEO-proof!
  • Online marketing (SEO – SEA)
  • Social Media – Linkedin, Facebook of Instagram
  • Promotiefilm – het medium van vandaag

Wij helpen je om je visie vorm te geven door:

Professionele webdesign

Je website is een online visitekaartje! Hiermee laat je jezelf zien en geef je een totaal overzicht van wat jij te bieden hebt.

Lees meer...

Personal Branding

We helpen je om een goed beeld te krijgen op jezelf. Wat zijn jouw kernwaarden? Waarom doe jij wat je doet? En wat wil jij uitstralen naar je klant.

Lees meer...

Tekstschrijven & -advies

Een goed geschreven boodschap helpt je om je publiek te bereiken. We geven je advies over de toon, maar kunnen ook jouw teksten redigeren of schrijven. Of het nu gaat om je website, een nieuwsbrief, folder of persbericht.

Lees meer...

Huisstijl

Heb je je kernwaarden helder, dan creëren we een visueel vertaling van wie jij bent. Waarin jij jezelf herkent. Denk aan bijv een logo, visitekaartje en folder/flyer

Lees meer...

Fotografie

Als professional heb je een goede, zakelijke uitstraling nodig. Een profielfoto die laat zien wie je bent. Het is je visuele visitekaartje naar opdrachtgevers of een nieuwe werkgever.

Lees meer...

MC advies

Advies over je marketing-communicatieplan, denk aan een plan, je strategie, de doelen, je budget, de middelen die daarbij passen etc. We toetsen ook je plan op haalbaarheid; we kijken daarbij naar de markt en naar jou als ondernemer.

Lees meer...

SEO & SEA

Online vindbaarheid en online adverteren is onze specialiteit. We maken je website zichtbaar tussen alle bedrijven die online ook aanwezig zijn.

Lees meer...

Sociale media

We geven je advies over het optimaal inzetten van social media zodat je ook hier zichtbaar bent en klanten kunt winnen.

Lees meer...

Promotiefilm

Video neemt een steeds belangrijker plaats in online. Met een video op Youtube wordt je niet alleen beter gevonden door Google, maar kun je je bedrijfsboodschap op een persoonlijke en actieve manier over brengen.

Lees meer...

Hebben we je interesse gewekt?
De koffie staat klaar om tijdens een vrijblijvend intakegesprek de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie klik op: iStandOut